2777
2789
عنوان

تیپاکس بیایین

90 بازدید | 19 پست

من بسته داشتم زده رسیده و تحویل من دادن پیامک اومده ولی چیزی بدستم نرسیده ثبت شکایت کردم خبری نیس ک 

استرس گرفته منو.جایی اشتباهی بردن؟یه شماره مزاحمم میشه از اون موقع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم بسته شما به نزدیکترین دفترتیپاکس اطراف شما ارسال شده درصورتیم این اتفاق میفته ک یا اسم آدرس شما اشتباه بوده یابسته رواوردن شما جواب ندادی بردن دفتر تیپاکس الان شما باید یه کدرهگیری ۲۰یا۲۴رقمی داشته باشید اون رو ببرید تا بهتون وضعیت بسته رو بگن

اون شماره که مزاحم میشه تاحالا جوابشو دادی؟ شاید از طرف خودشون باشه

اره جواب دادم مرد بود واضح نبود ولی جوابم قشنگ نمی‌داد پیام دادم الکی نوشته تماس گرفتم میگم کار داشتین تک زد

نه عزیزم بسته شما به نزدیکترین دفترتیپاکس اطراف شما ارسال شده درصورتیم این اتفاق میفته ک یا اسم آدرس ...

نمیدونم اخه پیامک ب گوشیم اومد بسته توسط شما گرفته شد

اره جواب دادم مرد بود واضح نبود ولی جوابم قشنگ نمی‌داد پیام دادم الکی نوشته تماس گرفتم میگم کار داشت ...

خودت برو دفتر تیپاکس شهرتون ب احتمال زیاد بستت همونجاس منم یبار بستمو قرار شد تیپاکس بفرسته ولی نیاوردن خیلی بی‌مسعولیت بودن

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻