2777
2789
عنوان

آیفون xs بیاین لطفااا

80 بازدید | 18 پست

پرسیدم از یه فرد مطمئن و کار بلد گفت خوبه واقعا 

خب حالا دست دومش چنده؟

یا نو بخرم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

نو که اصلا امکان نداره باشه اگر هم هست ریپک میشن اکثرا

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نوش هست؟ فکر نکنم نوش پیدا شه

استفاده نکردم بد به نظر نمیاد ولی تقریبا قدیمیه بین آیفون‌ها

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نوش نیست اصلا تو بازار

جدا

دست دوم چنده؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

نو که اصلا امکان نداره باشه اگر هم هست ریپک میشن اکثرا

ریپک چیه؟

نو کجا بود به عنوان نو بهت نندارن

فک کردم هست 

مگه نوش هست؟ فکر نکنم نوش پیدا شهاستفاده نکردم بد به نظر نمیاد ولی تقریبا قدیمیه بین آیفون‌ها

آره بین آیفون ها قدیمیه 

ولی خیلی خوبه 

آخه وقتی آیفون 16 اومده آیفون های 13 هم دیگه خارج از رده حساب میشنآیفون x فک نمیکنم دیگه آپدیت بده و ...

اره عزیزم درسته 

ولی خیلی خوبه و بهتر از گوشی های شیامی و سامسونگ هست 

ریپک چیه؟

گوشی کارکرده رو ریسیت میکنن و مثل بقیه گوشیا ولی به اسم آکبند میفروشن در صورتی که گوشی دست دو هست

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
فک نکنم ۱۳ ب پایین نو باشه۱۶ ۱۷تومن فک کنم

مرسی عزیزم

آره احتمالا من فک میکردم نوش باشه