2777
2789
عنوان

حسادت

99 بازدید | 10 پست

سلام خانما هفته پیش تولدم بود برادرم انگشتری بهم کادو داد که اصلا خوشحالم نکرد 

خانمش در جریان نبوده که این انگشتر رو برا من گرفته بوده بعدی که این انگشترو دستم کرد خانمش رفت تو اتاق کلی گریه کرد بعدی که اومد بیرون با طعنه با داداشم حرف میزد ما اصلا ب روش نیوردیم که فهمیدیم داره حسادت می‌کنه میگفتم بهش خسته ای عزیزم .چشمات بدجوری بهم ریخته ولی مامانم خیلی ناراحت شد و گفت ای زن اصلا ذات خوبی نداره ...الانم یک هفته هست با داداشم قهره چیکار کنم من 

انگشتر رو دستم کنم یا نکنم هر وقت دستم میکنم حس بدی میگیرم یعنی آشتی میکنن بلاخره داغون شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما که برادرتون رو مجبور نکرده بودید پس دستتون کنید اما به برادرتون گوشزد کنید که اولا بهتره با هماهنگی و مشورت با خانمش من بعد کادو بخره و در ثانی یه هدیه برای خانمش بخره و از دلش دربیاره 

درواقع باید دید برادرتون آیا برای همسرش هم کادوی سنگین میگیره و همه جوره ساپورتش میکنه و براش کم نمیذاره؟ اگر برای خانمش هم اینکارا رو میکنه هیچ اشکالی نداره برای شما انگشتر خریده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خب شما که برادرتون رو مجبور نکرده بودید پس دستتون کنید اما به برادرتون گوشزد کنید که اولا بهتره با ه ...

ما همگی براش جونمونو میزاریم ولی نسبت ب منو دخترم این حسو داره

اشتباه از داداشت بوده چه اشکالی داشت بهش میگفت

به مامانم هم همینو گفتم جالبه دعواشون که زیاد شده من امروز فهمیدم که اصلا برادرم اون انگشترو نگرفته بوده مامانم به گوشواره و یه انگشتر میگیره ولی چون برادرم داره خونه میزنه دستش خالی بوده انگشتر رو میده که داداشم بهم بده اونا عقد هستن هنوز عروسی نکردن

به مامانم هم همینو گفتم جالبه دعواشون که زیاد شده من امروز فهمیدم که اصلا برادرم اون انگشترو نگرفته ...

آهان پس اینجوری داستان 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ما همگی براش جونمونو میزاریم ولی نسبت ب منو دخترم این حسو داره

خب پس گلم انگشتر رو با لذت و خیال راحت استفاده کنید مبارکتون هم باشه به دل خوش انشالله 

همسر برادرتون هم باید اولا بالاخره آشتی میکنه در ثانی باید بفهمه چون همسر شوهرشه، دلیل نمیشه شوهرش دیگه خواهر و مادر و خانواده اش رو ببوسه بذاره کنار و جایگاه هر کی مشخصه خواه مادر و خواهر خواه همسر... حسادتش بی معنیه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............