shmino12 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 136 عنوان بارداری 106 بازدید | 13 پست سلام خانوما من هنوز پونزده روز به موعدم مونده ولی علائمی مثل درد سینه ، درد زیر شکم ، حساسیت ب بو حتی درد تو رابطه پیدا کردم ب نظرتون من باردارمالبته تو اقدام هستم 1403/08/23 | 11:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahal_02 عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2723 خیلی زوده برای علائم تلقین نمیکنی؟ ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤
dokhtarmaman عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2411 خدایی یه چیزایی میگی یه کم مطالعه کن 15 روز قبل از پریودی شاید هنوز حتی تخمک هم ازاد نکردی چه برسه به لقاح و چند روز بعد جایگزینی و... البته شایدم با این سوال سرکارمون گذاشتی
shmino12 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 136 خیلی زوده برای علائم تلقین نمیکنی؟ نه اتفاقا همسرم همینو میگی ولی دردا رو کلا دارم حساسیت ب بو رو قبلا همداشتم ولی خیلی شدیده
nahal_02 عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2723 دوره هات چند روزیه؟ ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤
shmino12 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 136 خدایی یه چیزایی میگی یه کم مطالعه کن 15 روز قبل از پریودی شاید هنوز حتی تخمک هم ازاد نکردی چه برسه ب ... نه بابا چ سرکاریاتفاقا خیلی مطالعه کردم خودمم نظرم همینه ولی این علائمو دارم میترسم مریضی چیزی باشم
جولیآپندلتون عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 832 شاید علائم تخمکگذاریه چون دقیقا وسط سیکلت هستی دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂
shmino12 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 136 شاید علائم تخمکگذاریه چون دقیقا وسط سیکلت هستی درد دل خیلی زیاده مثل وقتی ک پریودم حتی سمت چپم هم خیلی درد میکنه
جولیآپندلتون عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 832 درد دل خیلی زیاده مثل وقتی ک پریودم حتی سمت چپم هم خیلی درد میکنه خب همون درد پهلوها میتونه از تخمکگذاری باشه یا خدای نکرده کیست باشه. دارو تحریک تخمدان مصرف نکردی؟ دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂
shmino12 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 136 خب همون درد پهلوها میتونه از تخمکگذاری باشه یا خدای نکرده کیست باشه. دارو تحریک تخمدان مصرف نکردی؟ نه هیچ دارویی استفاده نکردم
shmino12 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 136 چون تو اقدام هستی این علائم طبیعی ممنونم عزیزم
shmino12 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 136 خب همون درد پهلوها میتونه از تخمکگذاری باشه یا خدای نکرده کیست باشه. دارو تحریک تخمدان مصرف نکردی؟ اومدم دکتر فعلا سونو نوشته فک کنم حدس شما درسته