2777
2789
عنوان

من خیلی صدا دارم

305 بازدید | 36 پست

بچها من خیلی صدا تولید میکنم و برون گرا هم هستم خیلی هیجانی و برون گرا و همچنین پر حرفم 

اونوقت عاشق ی آدمی شدم که درونگراس و اصلا حرف نمیزنه من همش تلاش می‌کنم مثل اون باشما ولی هی یادم میره باز ب خودم میام میبینم دلقک زمانه ام تازه هیچی بهش نگفتم از حسم و اینا (همکلاسیمه) ولی مطمئنم ازم متنفره چون تو اینستاگرام ی پست رو لایک کرده بود ک نوشته بود من ساکت و آرومم و از هرکی که بخواد آرامشم رو بهم بزنه متنفرم😑

واقعا چیکار کنم کاش بتونم احساسات و اخلاقم رو عوض کنم خیلی دلم گرفته بچها کاش یکم عاقل تر بودم یکم سیاست داشتم یکم مارموز بازی و جذاب بازی بلد بودم ولی ی کولی به تمام معنام

حس میکنم کل دنیا ازم متنفرن کاش میشد خفه شم

آدمایی که آروم هستن و خودشونو میگیرن یا زود با بقیه دوست نمیشن خیلی خوش شانسن ب چشم همه با ارزش ترن 

کاربری دست ۵ نفره🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ارزومه روحیم مثل تو باشه ، اینقدر کم حرفم صدای خودمو یادم رفته 😅 چرا اینطور میگی ، دخترایی مثل تو خیلی دوست داشتنی هستن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عزیزم من ارزومه روحیم مثل تو باشه ، اینقدر کم حرفم صدای خودمو یادم رفته 😅 چرا اینطور میگی ، دخترایی ...

من دوست داشتنی نیستم پریروز دم در دانشگاه من داشتم وسط دخترا حرف میزدم و جیغ جیغ میکردم و مثل ی دلقک دخترا رو میخندیدم اونوقت اون پسره کنار خیابون وایساده بود یهو یکی از دخترای موزی ولی آروم کلاس تند تند رفت پیش پسره آروم آروم باهاش حرف میزد من میدیدمشون داشتم میترکیدم و می‌ساختم ولی با صدای بلند تری میخندیدم ک نشون ندم دارم دق میکنم... اونوقت من کلا تو کل طول دانشگاه یبار با این پسره مکالمه داشتم اونم همش تظاهر کردم آرومم و بدرد نخور و چرت بود

کاربری دست ۵ نفره🥴

ادما جذب قطب مخالفشون میشن!منور از اون پست این بوده که بهم گیر ندین که مثل بقیه باش

نمیشن هرکس دوست داره یکی مثل خودشو داشته باشه البته من از آروما خوشم میاد ولی میدونم آدمای درون گرا از وراجایی مثل من متنفرن

کاربری دست ۵ نفره🥴

من دوست داشتنی نیستم پریروز دم در دانشگاه من داشتم وسط دخترا حرف میزدم و جیغ جیغ میکردم و مثل ی دلقک ...

زیاده روی هم خوب نیست 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

کسی اینجوری منو نمیخواد کی حوصله منو داره آخه🥲

خیلیا اتفاقا پسر های آروم دختر شیطون خیلی دوست دارن اون دختره هم که دویده رفته پیش پسره اونور خیابون ترسیده تو مخشو بزنی چرا چون کسی که بلند بلند میخنده صداش زیاد تره بیشتر مرکز توجه ترسیده تو مخشو بزنی پیش روی کرده   

خیلیا اتفاقا پسر های آروم دختر شیطون خیلی دوست دارن اون دختره هم که دویده رفته پیش پسره اونور خیابون ...

من اصلا با پسره حرف نمیزدم با دخترا فقط حرف میزنم با پسرا خشک رفتار میکنم ولی بین دخترا باحال ترین دوستشونم متاسفانه

کاربری دست ۵ نفره🥴

خوب دوستامم جیغ جیغ میکردن تازه امتحان داده بودیم و امتحان سخت بود داشتیم حرص میخوردیم

پس سخت نگیر به خودت ،چرا خودتو دوست نداری؟ 

من دوست داشتنی نیستم پریروز دم در دانشگاه من داشتم وسط دخترا حرف میزدم و جیغ جیغ میکردم و مثل ی دلقک ...

سعی کن دختری باشی ک بقیه وقتی ببینن حسودی کنن از رفتارت اگ میخوای ی پسر متین بات حرف بزنه پس تو هم متین باش دختر😍

🩻🩺

اول صبر کن ببین اونم دوستت داره یا نه بعد میفهمی خوشش میاد از این اخلاقت یا یه مدل دیگه دوست داره اما خودت باش و خودت رو همینطوری دوست داشته باش به خاطر هیچکسم عوض نشو

خدایا راضیم به رضای تو