2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن

53 بازدید | 2 پست

سلام من گربه ام گم شده بود بعد کسی بهم واگذارش کرده بود فکر کرده بود من کاریش کردم در حالی من عاشق اون گربه بودم بعد رفتنش همه جا دنبالش گشتم‌ همه جا افسرده مریض شده بودم شب ها نه می خوابیدم نه غذا میخوردم عکسش همه جا دادم ولی پیدا نشد خانوم ک داشت منو تهدید می‌کرد که اره من گربه آزاری کردم شکایت میکنه در حالی که من عاشق حیواناتم تا حالا حیوانی اذیت نکردم تو دلم گفتم خدایا تو که میدونی من کاری نکردم در بالکن یکی از اعضا خانواده ام باز گذاشته بود که رفته بعد برای حاج سوزنی و حضرت فاطمه نذر کردم ناد علی زیاد خوندم باورتون میشه پیدا کردن اون بچه گربه شیطون مثل معجزه بود چون من همه جا تا ۳ روز گشتم پیداش نکردم بعد یهو همسایه امون گفت صدا بچه گربه میاد منم دیدم عه گربه خودم جالبه اونجا گشته بودم قبلا الان شهادت حضرت فاطمه نزدیک اگه نیتی دارید یا برای حضرت فاطمه نماز بخونید یا صلوات بفرستید یا به گربه تو فصل سرما که بنده پناهی ندارن غذا بدید ببینید من از اون هایی هستم که هرکاری میکردم حاجت نمیگرفتم امیدوارم بدرد تون خورده باشه‌ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB