2777
2789
عنوان

چکارکنم بتونم از بچم حمایت کنم

138 بازدید | 10 پست

وقتی بچم بابچه ای دعواش میشه میگم بچه اس کاری ب اون طرف ندارم اما از این اخلاقم بدم میاد

دوست بچم بچموکتک زد من فقط بهش گفتم دیگه نزنیشادرهمین حد مامانشم نگاه میکرد هیچی نگفت

تااینکه یه بچه دیگه اومد بچه ای ک پسرمنوزده بود وزد مامانش رفت کلی دعواش کرد و ب مامان اون بچه گفت ب بچت بگو.........

من از خودم بدم اومد ک نتونستم از بچم حمایت کنم

یباردیگه بچه ای اومد اذیت بچم کرد من فقط درحدی ک بگم ک کارت بد بوده و نباید این کارومیکردی بهش گفتم بعدا مادرش مثل گاو اومد تودر ما ک چرابچمودعوا کردی منم ک بی زبون 

اه حالم از خودم بهم میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه مستقیما رفته یه بچه دیگه رو دعوا کرده ،و وقتی بچه خودش یکیو زده سکوت کرده بدترین تربیت دنیاست ،اون بچه در آینده آدم خوبی نمیشه 

کار شما درسته ،البته باید دست اون بچه رو می‌گرفتی نمیزاشتی بزنه و جدی تو چشمش نگاه میکردی میگفتی ما کسی رو نمی‌زنیم( کاری که مادرش باید انجام میداد)

منم چقد برعکستم 🥲🥲همه صداشون دراومده چرا اینقدر از سر بچه ت در میای بابا لوس میشه و... ولی چون مامان من تو بچگیم از سرم درنیومپ هیچ وقت انگار نقطه ضعفم شده نمیتونم اروم بسینم وقتی یکی حتی بچع مو دعوا کنه تو بگو اصن مامانم باشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بهتره توبازی ودعوای بچه هادخالت نکنیم وفقط اگه دیدیم بچه ی دیگه خشونت میکنه باآرامش جداشون کنیم

بنظرم کارت درست بوده منم اینطوریم اگه کسی بچموهل بده یابزنه بهش میگم توبچه ی خوبی هستی چرادخترموزده بیایدباهم دوستای خوبی باشیداصلاجبهه نمیگیرم یاناراحت نمیشم چون اون بچه دشمن خونی بچم نیست یاانقدرعقلش نمیرسه که فکراسیب زدن به بقیه باشه

تو یه پارکی دخترم دست یه بچه رو که یکم ازخودش کوچیکتربودگفت گفت بیابازی کنیم مادرش چنان عربده ای سردخترم زدکه چرادستشوکشیدی رنگ وروی دخترم پریدگفتم خانم داری بایه بچه۳ساله حرف میزنی هووت نیست بخدا اومده بادخترت بازی کنه کاریش نکردکه بخداکه جوابی نداشت بهم بده بعدیه زنه بهم گفت این زنه رومن میشناسم مشکل داره

2790
2778
2791
2779
2792