2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه عزیزم ؟ این بهتره یا زینک؟

خب این زینکم یک مقداری داره ولی کلا بهم خیلی انرژی میده و اهنش بالاست

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
چند روز یکبار؟

سه روزیکبار یدونه میخورم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
ممنون عزیزم.گرونه؟

نه اتفاقا زیاد گرون نیست برید داروخانه ورقی بگیرید و اینکه کپسول قهوه ای رنگه 4ورقش فکر میکنم تو رنج 100بشه

ببین قرص امگا 6و3 میگن خیلی خوبه، مادرشوهرم سردرد داشت میخورد بهتر میشد، مامانم هم بیحال بود یه جعبه براش خریدم میخورد بهتر بود اما سلیقه نداشت انداختش یه گوشه تا تاریخش گذشت

ببین قرص امگا 6و3 میگن خیلی خوبه، مادرشوهرم سردرد داشت میخورد بهتر میشد، مامانم هم بیحال بود یه جعبه ...

احساس میکنم خیلی بی جونم و هر چی سرچ میکنم چندتا قرص نوشته کمبود داری میخام چند تا قرص نخورم یکی بخورم

2823
2791
2779
2792