2777
2789
عنوان

کیا بیدارن 😊❤️

77 بازدید | 12 پست

وای فردا امتحان علوم دارم‌

خوابمم نمی‌بره داره میزنه به سرم دوباره برم بخونم 

از یه طرفم خوشحالم فردا چهارشنبس ولی میدونم اگه امتحانو خراب کنم زهرم میشه 🥲😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس چندمی😕

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
انقدر عجیبه علوم داشتن 😑😂

نه بابا 😂منم فارسی دارم فردا گند بزنن بهش تو یه ماه پلشت سه تا امتحان گرفته این چهارمی هست تو آبان میگیره لعنت بهش هعی

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

نه بابا 😂منم فارسی دارم فردا گند بزنن بهش تو یه ماه پلشت سه تا امتحان گرفته این چهارمی هست تو آبان ...

برا مهر علوم دوتا امتحان از ۱۰ نمره گرفت زنیکه 

گفت یکی دیگه میگرم اولی ۷ شدم بعدیش ۳ و نیم 😑

ووقودا استرس دالی 😂استرس خوب نی ضرر دارههر چی شد شد 💔

اره بابا به یه ورم گرفتم اگه بخوام با برنامه اینا پیش برم باید هرروز خر بزنم و امتحان بدم 😂😂هوووم خیلی استرس دالم 🥲🥲مثلا 🤣گریم میاد گناه دالم 🥲🥲

برا مهر علوم دوتا امتحان از ۱۰ نمره گرفت زنیکه گفت یکی دیگه میگرم اولی ۷ شدم بعدیش ۳ و نیم 😑

اره بابا ول کن نیستن اینا که دقیقا همون نمره کمتر از همه رو میزان 😐😂آخه پلشت تو که میخوای اینکار کنی برو صفر بذار دیگ چرا امتحان میگیری فاز برمی‌داری برای ما انگار امتحان چی هست 🤣🤣🤣بخدا اسکول هستن