2777
2789
عنوان

کله پاچه

161 بازدید | 15 پست

میخوام بخوابم بشدت هوس کردم خوابم نمیبره😐🥲

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

حامله ای ؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۳۰ سال سن تاحالا لب نزدم از بس فراری ام ازش 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بارداری؟

نه بابا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

در مورد امضات باید بگم 

من ی مدت خیلی بد خوابی میکردم زیر چشمام گود و سیاه شده بود 

هر شب بعد روتین پوستی و شست شو کامل یخ بزن 

و روزا هم ی برش خیار یا ی برش سیب زمینی با گلاب بزار بمونه بعد صورتتو بشور 

ماسک آرد نخودچی و ماست هم معجزه می‌کنه 

ولی محصولات شیمیایی بیرونی هم بخوای بری دارو خونه بگی پماد دور چشم شب و روز می‌خوام بهت میدن 

حتما دارو خونه برو چون محصولاتش مطمئن تره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

برو کلش رو بخر نهایت بشه ۲۰۰بخوای آماده بخری میشه پونصد

من قبلا عمه ام درست می‌کرد خیلی خوشمزه بود عالی حتی از بیرونیا هم خوشمزه تر

در مورد امضات باید بگم من ی مدت خیلی بد خوابی میکردم زیر چشمام گود و سیاه شده بود هر شب بعد روتین پو ...

قیمتش چند بود

در مورد امضات باید بگم من ی مدت خیلی بد خوابی میکردم زیر چشمام گود و سیاه شده بود هر شب بعد روتین پو ...

مرسی ازت مهربون

چرا؟

نمی دونم