mhiam مدیر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1806 عنوان پسری ک میگه | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 35 پست میگه آحه کی تورو میگیرهکاش زودتر شوهر کنینذر میکنم براتو اینایعنی یه درصدم احتمالش نی از من خوشش بیاد😂😂 کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂 1403/08/22 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1806 🤣🤣بزن کارو یسره کن عمراااا😂یه بار گفت بحث نکن با من گفتم دوست دارم(منظورم این بود دوست دارم بحث کنم) این انقد این دوست دارما زد تو سر من خیلی خلاصه پروئه😂😂 کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1806 جسارتا، بیشعوره حس خیلی بدی گرفتم خیلی😂نه اینطوری نیست که واقعا حس بد بده🥲😂 کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
vayu عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3889 عمراااا😂یه بار گفت بحث نکن با من گفتم دوست دارم(منظورم این بود دوست دارم بحث کنم) این انقد این دوست ... یاخدا😂ازیناس ول کن نیستا قفلی میزنه رو ی چی تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1806 یاخدا😂ازیناس ول کن نیستا قفلی میزنه رو ی چی دقیقااااا همینطوره😂😂حتی میگفت شات گرفتم میرم ب دوستات نشون میدم ولی خب الکی میگفت کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
vayu عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3889 دقیقااااا همینطوره😂😂حتی میگفت شات گرفتم میرم ب دوستات نشون میدم ولی خب الکی میگفت اسی ازش فرار کنن🌚😂 تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1806 اسی ازش فرار کنن🌚😂 😂😭خیلی گوگولیه و خوبه اخه ب نظرم کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂