2777
2789
عنوان

پسری ک میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😭😭هی خدا

یاد داداش افتادم اون همیشه این حرفارو میگه😂😂😂

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

میگفتی تو منو میگیری😂😂من این برداشتو میکنم منظور داره

نهههه انقد پروئه این بشر کافیه این حرفو بهش بزنم😂😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

شوخی میکنه البته نمیدانم بستگی به شخصیتش دارهبرو درستو بخون

اره اره

یکم دیگه میرم ممنون🥲😂❤️

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

من خودم اگه از کسی خوشم بیاد باهاش بد رفتار میکنم معمولانمیدونم چه مرضیه

😂😂😂ای خدا

یاد داداش افتادم اون همیشه این حرفارو میگه😂😂😂

😂😂😂ارهههععه

ولی بعدش ناراحت میشن پس این احتمال میتونه باشه اونم مثل داداشا باشه😂😂

پس ۸۰درصد میزنم احتمال ازدواجو

ستتسخسخیخشححس

مرسی مرسی😂

😂😂😂ارهههععهولی بعدش ناراحت میشن پس این احتمال میتونه باشه اونم مثل داداشا باشه😂😂

چیز دیگه ای نمیگه فقط همینا؟ 😂😂 ولی جدی حس میکنم خوشش اومده

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.