2777
2789
عنوان

من کیم

51 بازدید | 3 پست

من  15 سالمه کلاس دهمم رشتم تجربیه 

مشکلم اینه که از وقتی اومدم دهم حجم درسا انقدر زیاد شده که من روزی چندین ساعت درس میخونم و نمره هام پایینه 

من همیشه یه دختر ورزشکار بودم و از وقتی یادمه ورزش میکردم با اینحال وقتی نمره هام انقدر افت داشت مامانم دیگه نذاشت برم ورزش و تا زمانی که نمره هام بالا نره وضع همینه

الان هم چاق شدم هم عضله هام اب رفته هم همش روی یه صندلی دارم درس میخونم تا نمره هام بره بالا که بتونم تا برم دوباره سالن 

اما حالا که یه ماهه ورزش نمیرم حس میکنم خودمو تو این یه ماه نمیشناسم هم چاق میشم هم تغزیه م به هم خورده هم بدن درد دارم و همشم یهو پاهام میگیره(ورزشم اسکیت سرعت بود) الانم واقعا نمیدونم چیکار کنم اصلا دیگه روزام مثله قبلا نیست احساس پوچی میکنم فقط همش دارم درس میخونم تا نمره هام بالا بره بتونم از ماه بعد برم ورزش

عزیززم خدا قوت ،دختر منم همسن شماست اونم خییلی خسته اس دیگه ۹ سال خوندی این سه سال رو هم بخون و تحمل کن تا بسلامتی بگذره ..هرچی الان با سختی بکاری فردا به امید خدا درو میکنی 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

عزیززم خدا قوت ،دختر منم همسن شماست اونم خییلی خسته اس دیگه ۹ سال خوندی این سه سال رو هم بخون و تحمل ...

اما من ورزشو خیلی دوست دارم 

رشته تجربی اومدم چون گفتم شاید بعدا نظرم درمورد ورزش عوض شه و بعدا یه رشته دیگه بخوام نتونم با دیپلم تربیت بدنی برم رشته دیگه ای بخونم سره همینم دارم عذاب میکشم واقعا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما من ورزشو خیلی دوست دارم رشته تجربی اومدم چون گفتم شاید بعدا نظرم درمورد ورزش عوض شه و بعدا یه رش ...

دیگه انتخاب کردی ،حالاهم تابستون ورزشتو برو انشاءا.. که موفق باشی و به همه ی خواسته هات برسی 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫