2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 31 پست

خب برو یه آزمایش خون بده تا مطمئن بشی ؛ من هم باشگاه میرفتم ؛ هیچ ربطی به عقب افتادن پریودنداره . ان شاله که بارداری، فقط حواصت باشه که زیاد تو باشگاه بپر بپر نکنی چون ممکنه ضرر داشته باشه برات ؛ مطمئن شو بعد به باشگاهت ادامه بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب برو یه آزمایش خون بده تا مطمئن بشی ؛ من هم باشگاه میرفتم ؛ هیچ ربطی به عقب افتادن پریودنداره . ان ...

حتما میرم عزیزم.تا پس فردا میرم اگه نشدم.برام دعا کنید. پس من فک میکردم برا باشگاهه! خاطرم جمع شد .ممنون ازت که جواب دادی دوست خوبم

خدایا یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😔😔😔
خب برو یه آزمایش خون بده تا مطمئن بشی ؛ من هم باشگاه میرفتم ؛ هیچ ربطی به عقب افتادن پریودنداره . ان ...

خوشبحالت که بارداری. خدا صداتو میشنوه.برام دعا کن.انشالله نی نی نازت به سلامت بدنیا بیاد عزیزم

خوشبحالت که بارداری. خدا صداتو میشنوه.برام دعا کن.انشالله نی نی نازت به سلامت بدنیا بیاد عزیزم

عزیز دلم مطمئن باش که خدا به شما هم نی نی میده ، ناامید نشو؛ منم 4 سال انتظار کشیدم تا بالاخره به حاجتم جواب مثبت داد؛ خیلی هم سر این بارداریم سختی کشیدم و همش از خدا میخوام تا لحظه ی آخر کمکم کنه و یه نی نی سالم و صالح بهم بده ان شاله ؛، مطمئنن به شما هم میده نگران نباش

عزیز دلم مطمئن باش که خدا به شما هم نی نی میده ، ناامید نشو؛ منم 4 سال انتظار کشیدم تا بالاخره به حا ...

من یازده ساله ....البته جلوگیری داریم.چون همسرم راضی به بچه دارشدن نمیشه. الانم فک کنم الکی خوشحالم. برات دعا میکنم عزیزم.به سلامت و خوشی نی نی نازتو به دنیا بیاری.چه حس خوبی... التماس دعا

من ۱۱ ساله ازدواج کردم.همسرم راضی نمیشه به بچه دار شدن.اگه معجزه بشه که باردار بشم 😔😔😔

ای جاااانم ایشالله حامله باشی و مهرش به دل همسرت امید خدا 

خون ها بر خاک چکید، ننگ بر دلی که نلرزید، ننگ بر جانی که بیدار نشد 🥀💔

یه جوری راضیش کن و اگه قرص میخوری قطعش کن تا نی نی دار بشی ان شاله ؛ ممنون از دعات عزیز دلم ؛ ان شال ...

الان دیگه یه مدت پیش بهش گفتم تا خرداد سال اینده وامیستم.فکراتو بکن اگه بچه نمیخای من میرم و طلاق میگیرم. واقعا دیگه خسته شدم .نه عزیز.قرص نمیخورم.خودش جلوگیری میکنه.فک کنم میترسه قرص بخورم.چون میدونه چقدر دلم پر میزنه برای بچه 

ای جاااانم ایشالله حامله باشی و مهرش به دل همسرت امید خدا 

فداات بشم خانومی.ممنون از دعای خوبت. هیچوقت دل مهربونت غم نبینه الهی