mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 عنوان بدهکاری 65 بازدید | 5 پست خانما ۳۰ملیون بدهکاریم حقوق شوهرم ۱۵ملیون ماشین نداریم بره اسنپ ماهی۲تمن اجاره خونه و ۳تمن قسط بنظرتون چطور تا۳۰/۱۰اون۳۰ملیونو جور کنیم خودمم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکارکسی هم نیست ازش قرض بگیریم خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 1403/08/22 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
godgerl عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 میلی گلدو نصب کن منم باردارم انجامش میدم ۴ روزع ۸۰۰ درامد داشتم
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 میلی گلدو نصب کن منم باردارم انجامش میدم ۴ روزع ۸۰۰ درامد داشتم چیه چجوریه خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
ارشمیدس عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 1739 میلی گلدو نصب کن منم باردارم انجامش میدم ۴ روزع ۸۰۰ درامد داشتم چی هست؟؟منم لایک کن
godgerl عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 چی هست؟؟منم لایک کن درخواست دوستی بده برات توضیح بدم اینجا بگم تعلیق میشمر