2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم

158 بازدید | 14 پست

شوهرم تو یک کارخانه ای کار میکنه

بعد محصولات و میبره شهرستان ارسال میکنه به فروشگاهها

یکی از فروشگاها یه خانمی چندساله اونجا مشغول به کاره اقایونی هم هستن که باهاش مشغولن

حالا ظاهرا دیروز شوهرم تو فروشگاه متوجه شده یه مشتری داره دزدی میکنه

شوهرمم یواشکی فیلم گرفته تو فیلمم اول گفته ببینید یعنی جمع بسته وبعد یهو گفته خانم فلانی ببین این مشتری چطور داره دزدی میکنه و ببین چکارش میکنم

(اعصابم ازاین خورده که چرا اسم خانم فلانی و اورده توفیلم مگه فقط این خانم تواین فروشگاهه چندتا اقا هست دارن کارمیکنن خب اونارو بگه

تازشم غروبی هم زنگ زده به این خانمه که ظاهرا ماجرارو تعریف کرده ونزدیک ۲ دقیقه صحبت کرده

خیلی بدم اومده بنظرتون به روش بیارم؟

البته به صاحب اصلی فروشگاه که اقا هم هست وچندتا شعبه داره هم گفته

شوهرم قبلا خطا کرده بود وهمین باعث شده خیلی حساس بشم به همه چی وگیر بدم

همین دیروزم گیر دادم بهش سر یچیزی

میترسم امروزم باز این ماجرارو بهش بگم یطوری باشه هی سراین چیزا بهش گیر بدم

از طرفی مغزم مشغوله که چه نیازیه اسم این خانم وبیاره

البته همیشه اتفاقی بیفته سرکار فیلم میگیره اما این دفعه چون فامیلی این خانم و اورد حساس شدم

الان بنظرتون وقتی اومد یهو به بهونه ای برم سرگوشیش واین فیلمو و پلی کنم و باحالت خنده و غیر مستقیم بگم مگه خانم فلانی مسئول این فروشگاه شده مگه اقای فلانی مسئول نبود

پس چرا فیلم و برا خانم فلانی گرفتی

بنظرتون خوبه؟

میخوام ببینم چی میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته مطمئنم چیزی بینشون نیست

این خانم ومیشناسم چندین ساله شوهرم به فروشگاهشون بار میفرسته و درمورد سفارشات درتماس هستن

اما چون دیدم زنک زده اطلاع داده و فیلمو هم توفیلم فامیل این خانم و اورده حساس شدم

واااای چقدر حساسی

خیلی خیلیییی باهمین گیر دادنا وحساسیت های زیادیم زندگیم و به طلاق کشوندم و تازه یک ماهه برگشتم و باید خودمو تغییر بدم بخاطر ارامش بچم

خیلی خیلیییی باهمین گیر دادنا وحساسیت های زیادیم زندگیم و به طلاق کشوندم و تازه یک ماهه برگشتم و بای ...

پس اگه حرف بزنی دوباره یه تنش دیگه تو زندگیت بوجود میاد ول کن بیکاری حرف نزن 

حالا یا با خنده خنده حرفتو بزن که نه اون حساس بشه و فکر کنه زنه پُخیه واسه خودش یا حرف نزن بخاطر ارامش خودتو بچت

پس اگه حرف بزنی دوباره یه تنش دیگه تو زندگیت بوجود میاد ول کن بیکاری حرف نزن حالا یا با خنده خنده حر ...

اره باخنده و با کشوندن جریان طنز ماجرای دزدی فروشگاه دیروز میخوام حرفمو بزنم

بنظرت بازم بده؟؟

اول اینکه سعی کن مستقیم و با تحکم و لحن بد رفتار نکنی که نتیجه عکس میده! خواسته یا ناخواسته همسرت هم توجهش به اون خانم جلب میشه 

مثلا میتونی با شوخی بگی: آی آی من رو شوهرم غیرتیماااا

حتی دوس ندارم اسم خانم دیگه ای جز من رو بگههه بله بله😌

دیگه نبینم🤪

یا میتونی اصلا به روش نیاری و به جاش روی اقتدار همسرت توی خونه کار کنی

باید حسی بهش بدی که خودش رو پادشاه و تورو ملکه ی خودش ببینه 

باید در وجود شما غرق بشه 

مثلاً میتونید برای تنوع «آقای خونه» «تکیه‌گاهم» «مرد خوش‌اخلاق من»  «سایه سرم» و .... صداش بزنید(آقایون خیلی از تکیه گاه بودن خوششون میاد!

حتی میتونید برای رابطه خودتون پیش قدم بشید و پوزیشن جدیدی رو با همسرتون تجربه کنید(خانم های متاهل از این زنانگی ها نتیجه بسیار کسب کردن😉) 

به قول همسرم: زن و مردی که توی خونه ی خودشون سیر شده باشن،

حتی اگه توی خیابون بوی پیتزا بهشون بخوره بازم هوس خوردن پیدل نمیکنن! چون سییییره سیرن☺️

اول اینکه سعی کن مستقیم و با تحکم و لحن بد رفتار نکنی که نتیجه عکس میده! خواسته یا ناخواسته همسرت هم ...

مرسی عزیزم از راهنمایی کامل و خوبتون خیلی مفید بود

منم تموم تلاشمو دارم میکنم همچین چیزی ک گفتی وانجام بدم

به خودم میرسم ب خونه و شوهرم و زندگیم

و بهش اقتدار میدم ونتیجشم دارم میبینم

اما مشکلی ک این وسط هستش حساسیت پیش از حد منه ک سرهرچی زود حالم بد میشه وحساس میشم

اره باخنده و با کشوندن جریان طنز ماجرای دزدی فروشگاه دیروز میخوام حرفمو بزنمبنظرت بازم بده؟؟

بد نیس اما جوری نباشه که دعواتون بشه چون اگه موردی بینشون بود نمیومد فیلمشو به تو نشون بده یا جلوی تو باهاش حرف بزنه میتونست مخفیانه باهاش صحبت کنه ولی اینکارو نکرد پس مطمعن باش چیزی بینشون نیس منتها خاسته یه شاهد واسه خودش تو فیلم داشته باشه

خب اینا همکارن میتونن باهم در طول روز در ارتباط باشن مثل بعضی خانوما که تو محیط کار با اقایون در ارتباطن چون شغلشون ایجاب میکنه با لحن خوب حرف بزن نسبت به اون خانوم اصلا و ابدا حساسش نکن چون‌شما شکاک شدی بهش حتما رو خودت کار کن عزیزم

مرسی عزیزم از راهنمایی کامل و خوبتون خیلی مفید بودمنم تموم تلاشمو دارم میکنم همچین چیزی ک گفتی وانجا ...

خواهش میکنم💗

بهت حق میدم و کاملاً درکت میکنم 

چون منم این دوران رو گذروندم

در گذشته همسرم بنده خدا از بعضی رفتارهاش هیچ منظوری نداشت ولی من همیشه ناخودآگاه حساس میشدم و انرژیِ منفیم رو با غرغر و عصبانیت تخلیه میکردم

تهش هیچی نیست جز کمرنگ شدنِ محبت☺️

باید اعتماد به نفست نسبت به خودت بالا باشه 

باید بدونی که هیچکس لایق این نیست که حتی با شما مقایسه بشه! چه برسه به اینکه بخواد جایگاهت رو بگیره! 

باید بدونید که شما تنها کسی هستی که میتونی زندگی رو برای خودت و همسرت به گلستان تبدیل کنی💗🌸🌿

زن باش و زنانگی کن در زندگی مشترک

زن پر از لطافت هست، پس مثل گل لطیف رفتار کن 

خودت رو درگیر خس و خار نکن عزیزم