2777
2789
عنوان

ادیوس

293 بازدید | 14 پست

سلام دوستان نظرتون درموردکپسول لاغدی ادیوس چیه کسی استفاده کرده؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%

فکر کردم می خوای بگی ادیداس اینجوری نوشتی

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من گرفتم 

بعد از 10 تا زد فشارمو برد بالا بیحالم کرد 

تا جایی که 3 روز مثل مردها بودم تا 2تا امپول بکمپلکس ب 12 زدمو کلی جیگر پسته خوردم 

برای کبدمم 1ماه قرص لیور گل خوردم تا دوباره نرمال شدم 3 کیلو کم کردم ولی به چه قیمتی؟الانم بقیش افتاده تو کابینت 

لاعری فقط ورزش و رزژیم و اراده همینو بس

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گرفتم  بعد از 10 تا زد فشارمو برد بالا بیحالم کرد  تا جایی که 3 روز مثل مردها ب ...

پس واقعا وزنوکم میکنه تو10روز3کیلوخوبه..شایدبه شپانساخته..راشتی چند گرفتین وازکجا؟؟

من 30 تاشو گرفتم 180 تومن 

ولی اگه تجربه الان داشتم اول از دوستم میگرفتم 10 تا یه امتحانی میکردم بعدا میرفت اینهمه پول میدادم 

من 15 تا دارم 50 میدم اگه خواستین پیام بدین

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم

سلام. وقت بخیر. من سال پیش از دوستم 15 تا گرفتم که اونم از فراز طب خریده بود. همین عوارضی که شما میگی رو داشتم. ولی 5 کیلو براحتی کم کردم. الان هم میخوام دوباره استفاده کنم. اگر واسه شما اصله و تمایل به فروش دارید من 10 الی 15 تاشو میخوام. ممنون میشم که بهم اطلاع بدی. چون تا عید میخوام لاغر بشم.