2777
2789
عنوان

دخترای اروم

258 بازدید | 34 پست

دخترای اروم رو دیدین ک حتی از عکس یا صورتشون قشنگ ارامش موج میزنه خیلی خوشم میاد ازشون 

خودتون فکر میکنید ارومید یا پر جنب و جوش؟

چرا اینقدر ارامش دارن اخه ؟؟؟

چون شخصیتشون آرومه من اصلا یجا نمیتونم بشینم

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکنم از اینام که هرکس میبینه میگه این دیگه چشه انگار باباشو کشیتم انگار همیشه ی چیز طلب دارم نمی‌دونم شما چی میگین ما میگیم همش پوزش ی وره🤣🤣

ولی خیلی دوس دارم یا آروم باشم و با آرامش یا شیطون باشم و پرانرژی نمی‌دونم چیکار کنم🥺

حس میکنم بیشتر دلنشینن

سیلقه ای ولی خب هر کسی با هر سنخیتی میتونه دلنشین باشه 

آره واقعا مثله دریای بدون طوفان میمونن بعصی هاشون اما من از شیطانا خوشم میاد بیشتر 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

من فک میکنم از اینام که هرکس میبینه فک می‌کنه میگه این دیگه چشه انگار باباشو کشیتم انگار همیشه ی چیز ...

یعنی هیج کدوم نیستی؟ پس چی هستی

سیلقه ای ولی خب هر کسی با هر سنخیتی میتونه دلنشین باشه آره واقعا مثله دریای بدون طوفان میمونن بعصی ه ...

اره واقعا درست تفسیر کردی مثل دریای بدون طوفان

یعنی عصبی هستی یا مغرور؟

بقیه میگن مغروره و کلاسش در نمیاد..

یعنی اصلا ی جوریم انگار بقیه به خودشون اجازه نمیدن نزدیکم شن.

ولی خب به نظر خودم غرور نیس فقط عادت کردم تا کسی باهاش رفیق نباشم نمیتونم حرف بزنم باهاش یا اصلا باهاش بخندم.

کاش میشد اینجوری نباشم🙁

خو بهتر اینجوری

نه وقتی میرم ی مهمونی یا عروسی که رفیق ندارم همش مجبورم ساکت باشم آخه کسی نمیاد پیشم منم نمیرم به خودم اجازه نمیدم.

بعد ی جاهایی شنیدم میگن مغروره و اینا 

ولی خب خوب نیس آدم احساس تنهایی می‌کنه

البته تو خانواده خودم و تو جمع دوستام کلا دور تو دست خودمه یعنی خجالتی نیستم