2777
2789
عنوان

رفیقام ناباب😭

72 بازدید | 4 پست

امروز صبح که داشتیم با سرویس می‌رفتیم مدرسه .

دوستم اومد بالا بعد به اون یکی گفت چرا برا من جا نگرفتی .به من اشاره کرد بعد اون گفت این آدمه .همین جور هنگ موندم پیش بقیه بچها و سال بالای ها ضایع م کرد ایکبری بعد برگشتم بش گفتم تو بمن اومدی چرا دروغ میگی برگشت ادا منو در آورد .بعد رو کرد به اون یکی گفت بعد چند دقیقه خیلی چسی اومد اینجور چیزا از صبح فکرم درگیره بخدا فکرم درگیره .😭چیکار کنم باهاشون .اینم بگم نمیتونم مدرسه م عوض کنم

الان سنت کم شاید حرفم نتونی درک کنی ولی پخته تر که بشی به این نتیجه میرسی که چقدر الکی خودت و روح و روانت درگیر مسائل و افرادی کردی که سر سوزن ارزش نداشتن

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه احساس میکنم .خیلی آبروم رفت

عزیزم خودت درگیر این مسائل بی ارزش نکن اون کسی که چنین رفتار زننده ای میکنه باید به فکر آبروش باشه بعدشم به چندسال بعدت فکر کن کدوم یکی از این آدم ها رو حتی سالی یکبار میبینی؟ هیچکدوم،  پس برات اهمیتی نداشته باشه از حقت دفاع کن اما فکرت درگیر نکن 

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
2790
2778
2791
2779
2792