2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دبیرستان از این معلما داشتم بعد یه بار گفت بیا کنفرانس بده اول هم خودتو معرفی کن اخلاقتو بگو منم گفتم از آدمای دلقک بدم میاد گفت منظورت منم گفتم نه ولی منظورم خوش بود خوب سوزوندمش

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

نگو که مقصر نبودی  و آروم و مودب و درسخون ‌بودی و بیخودی بهت گیر داد

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نگو که مقصر نبودی و آروم و مودب و درسخون ‌بودی و بیخودی بهت گیر داد

آروم و مودب که هستم اما واسه درسش (معلم ریاضیه) تمااااااام تلاشمو کردم تا به زور از امتحان قبلیش ‌که از ده نمره بود ۷ شدم

خیلی آدم عقده‌ای هست و تو کلاس فقط با من لجه وقتی هم که نگاش میفته تو نگام میزنه زیر خنده و یه تیکه میندازه اصلا حالش خوب نیست!!!!

آروم و مودب که هستم اما واسه درسش (معلم ریاضیه) تمااااااام تلاشمو کردم تا به زور از امتحان قبلیش ‌که ...

۷  از ده که بد نیست خیلی هم 

ولی شاید باهات شوخی میکنه 

به دل نگیر 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چه کردی ،چه کرده

امروز تمام حواسم بهش بود تا ببینم چی میگه و درسو خوب یاد بگیرم 

یه سوال ازم پرسید (سوال از قسمتی که هنوز درس نداده بود) با تقلب بقیه جوابو گفتم و جوابم درست بود همین شد آتو دستش و هرچی نیش و کنایه بلد بود بهم گفت بعد همون جوابی که من گفتمو یکی خرخونای کلاس گفت و کلي تعریف و تمجید کرد ازش

۷ از ده که بد نیست خیلی هم ولی شاید باهات شوخی میکنه به دل نگیر

موضوع نمره نیست اتفاقا بالای برگه‌امتحانیم نوشته آفرین خیلی پیشرفت داشتی و...

ولی موضوع اینجاست که من مث بقیه سر کلاس شلوغ نمیکنم و خیلی آرومم جوری که اصلا حرف نمیزنم تو کلاس و این معلم از این خصوصیتم داره سواستفاده میکنه و میدونه که بچه‌های یه کلاس دنبال یه سوژه هستن واسه خندیدن و مسخره بازی هر روز در هفته که با این معلم کلاس دارم وقتی میرسم خونه اول یه دل سییییر گریه میکنم بعد میرم سراغ درسام از بس که با تیکه هاش باعث میشه نگاه کل کلاس برگرده به طرف من و همه پچ پچ کنن و بخندن

بعد با این اوضاع میگن چرا نمره ریاضی پایینه

خب وقتی معلم جلو این همه آدم اینجوری خرابت میکنه خداوکیلی جای من بودي بازم به ریاضی علاقه داشتی؟ 

موضوع نمره نیست اتفاقا بالای برگه‌امتحانیم نوشته آفرین خیلی پیشرفت داشتی و...ولی موضوع اینجاست که من ...

مثلا چی میگه 

شاید میخواد فعال باشی توی کلاس 

مثلا چی میگه شاید میخواد فعال باشی توی کلاس

از همه یه دور سوال میپرسه به من که میرسه یه جوری خوش نمک میشه که..

من نمیخوام فعال باشم نمیخوام دم به دیقه حرف الکی بزنم و حاشیه درست کنم تو کلاس میخوام دقیق گوش بدم به حرفاش وقتی سوال میپرسه بلد باشم 

که ماشالا وقتی هم سوال میپرسه مث بز نگاش میکنم کسایی هم که از اول تا آخر حواسشون به تنها جایی که نیست درس، مث بلبل جواب میدن خدا حکمتت شکر واقعا مرسی

از همه یه دور سوال میپرسه به من که میرسه یه جوری خوش نمک میشه که..من نمیخوام فعال باشم نمیخوام دم به ...

احتمالا تمرکزت پایینه 

ببین ریاضی یاد گرفتنش نیاز به تمرین زیاد داره 

قبل تدریس معلم اگر توی خونه درس را پیش خوانی کنی سر کلاس زودتر یاد میگیری. 

و اینکه معمولا معلما بچه های فعال را دوست دارن  .