2789
بگو

مال منم میگی کی ازدواج می کنم تقریبا و چجوری ادمیه؟

اوضاع شغلیم و درامدم چی میشه یا چی حس می کنی؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ                       💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدیدن وقط سر خاروندن ندار حوصله خودشم ندارع و بایکه میحرفه اروم میشه نم کیه

خب راجبمون چی حس می‌کنی؟هررررچی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خب راجبمون چی حس می‌کنی؟هررررچی

میشه منم همینجا یه سوال کنم ازت؟

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

عزیزم لطفا هر موقع اومدی و حالت خوب بود جواب منم بده 🥲❤️هرچییی راجبم حس میکنی بگو لطفاو اینکه حس کس ...

رابطه نمیبینم ینی جدی نیست فعلا 

خاستگار میاد واست نم کیه 

عاشق یکی هستی 

چرا اون طرف حسش ب تو عمیق نیس نم

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

گلم بگو چه موقع خاستگاریم میاد عشقم؟😭

نگا خستگاری واست میاد ولی عشقت نم پنجا پنجا 

دودلی هستش 

یکی هست دورت بهت ارامش میده 

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

نگا خستگاری واست میاد ولی عشقت نم پنجا پنجا دودلی هستش یکی هست دورت بهت ارامش میده

چ انرژی از من و پیمان گرفتی فراموشش کنم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

نگا خستگاری واست میاد ولی عشقت نم پنجا پنجا دودلی هستش یکی هست دورت بهت ارامش میده

میشه برا منم بگی با پارتنرم دعوا کردم یکم الان براش چیزی بفرستم ؟ 

این بهم فکر میکنه یا یکی دیگه؟