2789
مرسی عزیزم ،حستون خیلی خوبه،عزیزم کدامشون بیشتر عاشقم هست؟عزیزم من مهاجرت دارم؟اگر دارم چه زمانی؟مرس ...

قلب ادما نفوذ ناپزیره چون عشق مقدسع نمیشه اطلاعات دقیقی داد

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

زهن خان نیستم ولی هستی براش افکارش دغدغه یه چیزیو دارع ک مشکل شده این روزا براش انگاری حوصلش ت کشیده

آخه با هم دعوا کردیم سر چیز الکی و با هم قهریم البته این قهر بودن از طرف منه 

می خواستم بدونم باهاش ازدواج دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدن وقط سر خاروندن ندار حوصله خودشم ندارع و بایکه میحرفه اروم میشه نم کیه

حس پیمان بهم چبه کی بهم پیشنهاد میده چرا چیزی نمیگه از علاقش چجورادمبه

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

چ حسی بهش دارم ؟دو دلیم نسبت بهش از بین میره ؟رابطمون به کحا میرسه ؟دوستم داره ؟

کاتین یا من اینو از تون گرفتم رابطع احساسی از سم تو عمیق تر حس میشه 

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

جدیدن وقط سر خاروندن ندار حوصله خودشم ندارع و بایکه میحرفه اروم میشه نم کیه

دیگه چیا حس می‌کنی راجب مون هرررچی ؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....