2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا بخشی از راه اون فرد بودن که گناهشون حق اناسه محسوب شده و هرگز بخشیده نمیشه ولی این هرگز گناه عظیم خودکشی رو ضعیف جلوه نمیده

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
اونا بخشی از راه اون فرد بودن که گناهشون حق اناسه محسوب شده و هرگز بخشیده نمیشه ولی این هرگز گناه عظ ...

خب چرا انسانی که این دنیا تو عذابه اون دنیاهم باید تو عذاب باشه

هر کس به اندازه ذره ای بدی و خوبی کرده حسابرسی میشه.

اما در پایان هر کسی مختار به اعمال خودشه، و خودش تصمیم به خودکشی گرفته خودش بابد پاسخگو باشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هر کس به اندازه ذره ای بدی و خوبی کرده حسابرسی میشه.اما در پایان هر کسی مختار به اعمال خودشه، و خودش ...

اگه یگی یه کار خیلی عادی کنه ولی طرفش اونقدر خسته باشه که بخاطر یه رفتار کوچیک خودکشی کنه،باز اون آدم بخاطر رفتارش تو خودکشی سهیمه؟

خب چرا انسانی که این دنیا تو عذابه اون دنیاهم باید تو عذاب باشه

چون عذاب این دنیاش بالاخره یه روز تموم میشده ولی اون صبر نکرده تا خداوند فرصت بهش بده و از قوانین خدا روی گردانی کردعذاب دیده

اون وقت منی که با همه سختی تا تهش ادامه میدم اعتراض میکنم که چرا اون با خودکشی اروم بشه و من هنوز تو سختی باشم. 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
اگه یگی یه کار خیلی عادی کنه ولی طرفش اونقدر خسته باشه که بخاطر یه رفتار کوچیک خودکشی کنه،باز اون آد ...

بخاطر ظلمش ارع مجازات میشه اما ربطی به خودکشی نداره، به زور که طناب نمیندازه گردن اون فرد، اون فرد خودش تصمیم میگیره خودکشی کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بخاطر ظلمش ارع مجازات میشه اما ربطی به خودکشی نداره، به زور که طناب نمیندازه گردن اون فرد، اون فرد خ ...

گاهی اوقات اونقدر ضربه ای که میزنی به یه ادم اونقدر عمیقه که اون ادم عقلش از کار میفته