2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونا بخشی از راه اون فرد بودن که گناهشون حق اناسه محسوب شده و هرگز بخشیده نمیشه ولی این هرگز گناه عظیم خودکشی رو ضعیف جلوه نمیده

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
اونا بخشی از راه اون فرد بودن که گناهشون حق اناسه محسوب شده و هرگز بخشیده نمیشه ولی این هرگز گناه عظ ...

خب چرا انسانی که این دنیا تو عذابه اون دنیاهم باید تو عذاب باشه

هر کس به اندازه ذره ای بدی و خوبی کرده حسابرسی میشه.

اما در پایان هر کسی مختار به اعمال خودشه، و خودش تصمیم به خودکشی گرفته خودش بابد پاسخگو باشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هر کس به اندازه ذره ای بدی و خوبی کرده حسابرسی میشه.اما در پایان هر کسی مختار به اعمال خودشه، و خودش ...

اگه یگی یه کار خیلی عادی کنه ولی طرفش اونقدر خسته باشه که بخاطر یه رفتار کوچیک خودکشی کنه،باز اون آدم بخاطر رفتارش تو خودکشی سهیمه؟

خب چرا انسانی که این دنیا تو عذابه اون دنیاهم باید تو عذاب باشه

چون عذاب این دنیاش بالاخره یه روز تموم میشده ولی اون صبر نکرده تا خداوند فرصت بهش بده و از قوانین خدا روی گردانی کردعذاب دیده

اون وقت منی که با همه سختی تا تهش ادامه میدم اعتراض میکنم که چرا اون با خودکشی اروم بشه و من هنوز تو سختی باشم. 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
اگه یگی یه کار خیلی عادی کنه ولی طرفش اونقدر خسته باشه که بخاطر یه رفتار کوچیک خودکشی کنه،باز اون آد ...

بخاطر ظلمش ارع مجازات میشه اما ربطی به خودکشی نداره، به زور که طناب نمیندازه گردن اون فرد، اون فرد خودش تصمیم میگیره خودکشی کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بخاطر ظلمش ارع مجازات میشه اما ربطی به خودکشی نداره، به زور که طناب نمیندازه گردن اون فرد، اون فرد خ ...

گاهی اوقات اونقدر ضربه ای که میزنی به یه ادم اونقدر عمیقه که اون ادم عقلش از کار میفته 

2823
2791
2779
2792