miss_melika مدیر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 56 پست کیا با عشقشون ازدواج کردن؟زندگیتون چطور بوده تا حالا؟ 1396/08/28 | 14:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 اخه آدم باعقل بره جلو یه خواستگارو چجوری تو3ماه بشناسه باز عشقتو چندسال میشناسی غریبه رو شناخت نداره ادم
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 طرف من اولش دانشجو بود الانم رفتع سربازی باباش ی خونه کوچولو داده بهش ولی میدونم بازم زندگیه مرفع ای ... زندگی اولش سخته مرفه بودن مهم نیست مهم اینه پشتکار داشته باشه پیشرفت کنینبازم یه سقف داره خودش کلیه از شغلم اطمینان پیدا کن بعد بسم الله
مامان_پرهام_کوچولو1 عضویت: 1391/10/29 تعداد پست: 1182 یه حسیه ک اگه به اون طرف نرسی ب هیچکس نمیخوای برسی😟😟😟😟 بهتر ک نشدی زندگیت راحت تره نه خیلی دوست داشتم حسش کنم. به نظر من زندگی بدون عاشق شدن به درد نمیخوره. حتی اگه به طرف هم نرسی باز اون حس قشنگی رو که همه میگن باید تجربه کرد.شوهرم دوستم داره ولی من هیچ حسی بهش ندارم.😔
امیلی76 عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 9400 زندگی اولش سخته مرفه بودن مهم نیست مهم اینه پشتکار داشته باشه پیشرفت کنین بازم یه سقف داره خودش کلی ... واقعا سخته ب این ک میخوام چیکار کنم فکر میکنم خیلی میترسم😢 تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 نه خیلی دوست داشتم حسش کنم. به نظر من زندگی بدون عاشق شدن به درد نمیخوره. حتی اگه به طرف هم نرسی باز ... عزیزم منم ک الان عاشقم هیچ فرقی نداره چون بقیه نمیذارن ب وصال برسه چون قدیمی فکر میکنن اره بدون عشق بدردنخوره بنظرمنم فقط خانواده لذت میبرن ک دخترمون در آسایشه چیزی از درون ادم خبر ندارن
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 واقعا سخته ب این ک میخوام چیکار کنم فکر میکنم خیلی میترسم😢 عاشقی سختی داره ب شرطی ک طرفتو بشناسی و اعتماد داده باشه بهت وگرنه خیلیا الکی اسم هوسو میذارن عشق و عاشقی بخاطر همین دادگاه ها پرشدن
امیلی76 عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 9400 من اگ با همین دوس پسرم ازدواج کنم همه چیشو تحمل میکنم چون انتخاب خودم بود پاش وایمیستم ولی اگ ب انتخاب خانوادم ازدواج کنم تا ب مشکل بخورم همش باید اونا رو مقصر بدونم😕 تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑
غزل1078 عضویت: 1395/11/06 تعداد پست: 4191 خیلی سخته داره ازدواج با عشق..خیلی..منن ک گفتم عاقلانه منظورم اخلاق و درستیش بود..مگه چه از نطر مالی چه تفاوت فرهنگی و خانواده ها سختی داره بالاخره
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 من اگ با همین دوس پسرم ازدواج کنم همه چیشو تحمل میکنم چون انتخاب خودم بود پاش وایمیستم ولی اگ ... خدانکنه یه روز ب مشکل بخوریدرهرصورت باهرکی ازدواج کنی خانواده آخرش میگن خودت انتخاب کردی اگه خوب بشه میگن ما تاییدش کردیم اگه بد بشه میگن مقصر تویی چشماتو باز نکردی الان همش بمن میگن چشماتو باز کن چشمان دیگه داره پاره میشه بخدا
امیلی76 عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 9400 خدانکنه یه روز ب مشکل بخوری درهرصورت باهرکی ازدواج کنی خانواده آخرش میگن خودت انتخاب کردی اگه خوب ب ... اره دقیقا انشالله توام ب اونی ک میخوای برسی عزیزم😛😍😍😍😍 تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 خیلی سخته داره ازدواج با عشق..خیلی..منن ک گفتم عاقلانه منظورم اخلاق و درستیش بود..مگه چه از نطر مالی ... اره دقیقا اخلاق مهمه بخصوص تو این جامعه ک همه گرگ شدن فقط ظاهرشونو خوب نشون میدن
miss_melika مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 230 اره دقیقا انشالله توام ب اونی ک میخوای برسی عزیزم😛😍😍😍😍 ممنون عزیزم همچنین تو😍😘😘😘