2777
2789
طرف من اولش دانشجو بود الانم رفتع سربازی باباش ی خونه کوچولو داده بهش ولی میدونم بازم زندگیه مرفع ای ...

زندگی اولش سخته مرفه بودن مهم نیست مهم اینه پشتکار داشته باشه پیشرفت کنین

بازم یه سقف داره خودش کلیه از شغلم اطمینان پیدا کن بعد بسم الله

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه حسیه ک اگه به اون طرف نرسی ب هیچکس نمیخوای برسی😟😟😟😟 بهتر ک نشدی زندگیت راحت تره

نه خیلی دوست داشتم حسش کنم. به نظر من زندگی بدون عاشق شدن به درد نمیخوره. حتی اگه به طرف هم نرسی باز اون حس قشنگی رو که همه میگن باید تجربه کرد.

شوهرم دوستم داره ولی من هیچ حسی بهش ندارم.😔

BabyFetus Ticker
زندگی اولش سخته مرفه بودن مهم نیست مهم اینه پشتکار داشته باشه پیشرفت کنین بازم یه سقف داره خودش کلی ...

واقعا سخته ب این ک میخوام چیکار کنم فکر میکنم خیلی میترسم😢

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 
نه خیلی دوست داشتم حسش کنم. به نظر من زندگی بدون عاشق شدن به درد نمیخوره. حتی اگه به طرف هم نرسی باز ...

عزیزم منم ک الان عاشقم هیچ فرقی نداره چون بقیه نمیذارن ب وصال برسه چون قدیمی فکر میکنن 

اره بدون عشق بدردنخوره بنظرمنم فقط خانواده لذت میبرن ک دخترمون در آسایشه چیزی از درون ادم خبر ندارن 

واقعا سخته ب این ک میخوام چیکار کنم فکر میکنم خیلی میترسم😢

عاشقی سختی داره ب شرطی ک طرفتو بشناسی و اعتماد داده باشه بهت وگرنه خیلیا الکی اسم هوسو میذارن عشق و عاشقی بخاطر همین دادگاه ها پرشدن

من اگ با همین دوس پسرم ازدواج کنم همه چیشو تحمل میکنم چون انتخاب خودم بود پاش وایمیستم ولی  اگ ب انتخاب خانوادم ازدواج کنم تا ب مشکل بخورم همش باید اونا رو مقصر بدونم😕

من اگ با همین دوس پسرم ازدواج کنم همه چیشو تحمل میکنم چون انتخاب خودم بود پاش وایمیستم ولی  اگ ...

خدانکنه یه روز ب مشکل بخوری

درهرصورت باهرکی ازدواج کنی خانواده آخرش میگن خودت انتخاب کردی اگه خوب بشه میگن ما تاییدش کردیم اگه بد بشه میگن مقصر تویی چشماتو باز نکردی 

الان همش بمن میگن چشماتو باز کن چشمان دیگه داره پاره میشه بخدا

خدانکنه یه روز ب مشکل بخوری درهرصورت باهرکی ازدواج کنی خانواده آخرش میگن خودت انتخاب کردی اگه خوب ب ...

اره دقیقا 

انشالله توام ب اونی ک میخوای برسی عزیزم😛😍😍😍😍

خیلی سخته داره ازدواج با عشق..خیلی..منن ک گفتم عاقلانه منظورم اخلاق و درستیش بود..مگه چه از نطر مالی ...

اره دقیقا اخلاق مهمه بخصوص تو این جامعه ک همه گرگ شدن فقط ظاهرشونو خوب نشون میدن