2777
2789

درست کردی قربون دستت واسه منم بفرست🚶🏻‍♀️

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شب میخام درست کنم اگه خدا بخواد 🤣🤣🤣باشه برای توام میفرستم

دستت طلا😁

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اول یه پیاز سرخ کن بعد گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و ذرت و قارچ رو بهش اضافه کن بزار خوب سرخ بشه...بعد سس بشامل رو درست کن ورقه های لازانیا رو بنداز تو اب جوش بعد ابکش کن ..حالا یه طرف بیار اول ورقه لازانیا بعد سس بشامل بعد مواد بعد پنیر پیتزا و ایت کارو تا نرحله اخر ادمه بده اخر سر پنیر پیتزا بریز روش و بزار تو فر

اول یه پیاز سرخ کن بعد گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و ذرت و قارچ رو بهش اضافه کن بزار خوب سرخ بشه...بعد ...

مرسی بابات توضیحات کاملت ♡

موادش باید زیاد باشه تو هر لایه ؟

♥️خدایاشکرت♥️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز