2777
2789
عنوان

آب مروارید

289 بازدید | 19 پست

دوستان کسی تو‌ خانواده اتون بوده پارکینسون داشته باشه آب مروارید عمل کرده باشه بی هوشش کردن میشه اگه می‌دونه بهم بگید مامانم پارکینسون داره دکتر تشخیص آب مروارید داده گفت باید بی هوش بشه وای من میترسم نمیدونم چیکار کنم😑💔😥😥🥺🥺😭😭

من در مرود پارکینکسون اطلاعاتی ندارم ولی در مورد آب مروارید پدرم داشت ۸۰سال سنشه

بی هوش کردن جراحی با لیزر کردن و بعد چشاش بسته بود خواهرم هر روز قطره میریخت تو آفتاب اصلا نباید بره و هیچ چیز سنگین نباید بلند کنه دستشم به چشاش نزنه اگر رعابت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیز ولی باز با دکترای دیگه مشورت کن چون اون بیماری رو دارن شاید نیاز به اطلالات بالاتری باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من در مرود پارکینکسون اطلاعاتی ندارم ولی در مورد آب مروارید پدرم داشت ۸۰سال سنشهبی هوش کردن جراحی با ...

ممنون عزیزم از راهنمایت ماه دیگه وقت دکتر برای پارکینسون  هسباید بهش بگم ببینم چی میگه

ممنون عزیزم از راهنمایت ماه دیگه وقت دکتر برای پارکینسون هسباید بهش بگم ببینم چی میگه

اره حتما مشاوره بگیر ولی در کل آب مرواریدو همه سن بالاها میگیرن عمل کنه یکم مراعات زود خوب میشه عزیز نگران باش قدر مادرتو بدون و کنارش لدت ببر

مامان من پارکینسون نداره ولی آب مروارید عمل کرد با بیهوشی ،انگار الان آب مروارید و با بی هوشی عمل می ...

کاش مامانم بیماری خاص نداشت عمل میکرد. مامانم چون بیماری خاص داره میترسم عمل کنه دکتر بهم گفت برو دکتر قلب ببینه می‌تونه عمل کنه یا نه 

اره حتما مشاوره بگیر ولی در کل آب مرواریدو همه سن بالاها میگیرن عمل کنه یکم مراعات زود خوب میشه عزیز ...

می‌دونم مامانم اگه بیماری خاص نداشت مشکلی نبود چون بیماری خاص داره میترسم بی هوش بشه هر چی سنگ تو پای لنگ🥺😥😭😑💔

چشمت بی بلا آره میدونم ولی مامانم بیماری خاص بخاطره همین میترسم

نه میدونی چرا بیهوش میکنن.معمولا بچه ها و کسانی ک بیماری های اعصاب و روان یا پارکینسون دارن چون با پزشک تو عمل همکاری نمیکنن و ی نوع آزار واسشون هست برای همین بیهوش میکنن.کل عمل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هست بعدشم کمتر از یک ساعت بهوش بیاد.حتما همراهش برو.بعد عمل نباید تا یک هفته حمام بره.نباید زیاد خم شه.کلا باید پیشش باشین تا کار سنگین نکنه.چشم ش رو دستکاری نکنه.اینا تجربیات منه چون پدرمم آب مروارید داشتن.

می‌دونم مامانم اگه بیماری خاص نداشت مشکلی نبود چون بیماری خاص داره میترسم بی هوش بشه هر چی سنگ تو پا ...

میدونم پدر دوستمم همین مشکلو داشت خیلی سخته

اینم یه جور امتحانه حالا باید محکم تر وایسی و قوی تر باشی سعی کن استرس رو کم کنی کارو بسپار بخدا اگر ضعیف بشی اصلا خوب نیست

نه میدونی چرا بیهوش میکنن.معمولا بچه ها و کسانی ک بیماری های اعصاب و روان یا پارکینسون دارن چون با پ ...

ممنون عزیزم مامانم پیش من زندگی می‌کنه شبانه روز پیش مامانم هستم مامانم اصلا نمیتونه بدون کمک من راه بره هیچ کاری نمیتونه انجام بده تازگی هم همش میگه پاک درد می‌کنه نمیدونم چرا دست به پاش که میزنم درد میگیره پشتش نزدیک لگنش یه کم ورم کرده قرمز شده تو گوگول نوشته عصب سیاتیک هست نمیدونم چرا خدا دست از سر مامانم برنمیداره دارم دق میکنم

میدونم پدر دوستمم همین مشکلو داشت خیلی سختهاینم یه جور امتحانه حالا باید محکم تر وایسی و قوی تر باشی ...

ممنون عزیزم از دل داریت یا خدا ماه دیگه وقت دکتر مامانم برای پارکینسونش هی بهش بگم ببینم اون چی میگه