2777
2789
عنوان

تازه عروسم

114 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من ۳۷ روزه عروسی کردم ۳ سال نامزد بودم شوهرم خوب بود بهم پول میداد اما الان تو جیبیم قطع کرده چن روزه خرجی نمیده میگه هر چی میخوای بگو زیا م بنظرتون چ رفتاری بکنم چی بگم خانومای با تجربه لطفا جواب بدید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کار بدی کرده. الان که باید بیشتر بهت پول بده. دلیلش چیه. ..بهش بگو برات یه کارت بگیره هر ماه چارجش کنه.‌براش مثال بیار از کسانی که میشناسین.و بهش بگو رابطه تون صدمه می بینه و این قضیه برات مهمه. اما اگر مقاومت کرد بهش بگو میری سر کار. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بگو روزانه یا ماهانه هم بهم خرجی بده جمع کنم یا بیرون بودم چیزی نیاز داشتم بخرم بالاخره نیاز میشه با حرص اینا نگو خیلی اروم بگو ولی عادتش بده هرچی بر خونه نیازه شب ها بخره بیاره تا اذیت نشی عادت کنه عالیه من خودم اینکارو کردم امسال پسرمم براش کارت گرفتم هفته ای بهش میده اتوماتیک وار عادت میکنن نیاز نیس هی یاداوری کنی ی مدت بگذره

خدایا شکرت🫠