2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 43 پست
ممنون عزیزم فقط باید صبح انجام بدم یا عصرم میشه

صبح اول وقت که میخای دستشویی بری که ادرار داخل مثانه جمع شده باشه بهترین زمان هست ولی من سه روز گذشته بود شب روز سوم ساعت ۱۲ شب زدم دو تا خط پررنگ شد ولی شما واسه اطمینان صبح اول وقت بزن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من هم اصلاً الان موقعیتشو ندارم تازه می‌خواستم امشب یا فردا شب برم در مورد بیمه‌هایی که مثلاً یه مبل ...

منم اصلا شرایطش رو ندارم امیدوارم هر اتفاقی که دوس داری بیوفته درکت میکنم من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان رو نمیدونم 

ولی اگه جلو عقب میشه تاریخ پریودیتون ۱۰۰ در ۱۰۰ در آستانه باردار شدن هستین 

دلیل علمی ندارم ولی اکثرا اینجوری گفتم خودمم اینجوری شدم بعدش باردار شدم 

الان رو نمیدونم ولی اگه جلو عقب میشه تاریخ پریودیتون ۱۰۰ در ۱۰۰ در آستانه باردار شدن هستین دلیل علمی ...

من‌ همیشه پریودم منظم بوده همین چند روز پیش هم علائم قبل از پریود داشتم تا استرس گرفتم که نکنه باردارم علائمم از بین رفت

الان رو نمیدونم ولی اگه جلو عقب میشه تاریخ پریودیتون ۱۰۰ در ۱۰۰ در آستانه باردار شدن هستین دلیل علمی ...

دقیقا منم دلیلشو نمیدونم ولی هم خودم هم دوستم یه مدت پریودمون به شدت جلو عقب شد و بعدش باردار شدیم. دوستم که بعد یه مدت طولانی که باردار نمیشد این اتفاق افتاد براش و من بهش گفتم آماده باش که قراره به زودی مادر بشی و دقیقا همونم شد.

ببخشید یه چی بپرسم ، خدا کنه کاربریم نترکه ، بعد اینکه آب مرد اومد باید نزدیکی نداشته باشیم درسته ؟ ...

حتی اگ قبل از انزال هم امکانش هست

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓