2777
2789
عنوان

حسادت طوطیم به موبایلم😐😂

191 بازدید | 19 پست

تا میبینه صفحه گوشیمو لمس میکنم میاد ب زور سرشو میبره زیر انگشتم که سرشو ناز کنم ،خیال میکنه موبایلمو دارم نوازش میکنم😂🤣کنارهای موبایلمم نوک میگیره میزنه 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس عکس🥹🥹🥹🥹 تورو خدا

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

دلم طوطی حسود خواس😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یکی از سگام به گل هام حسادت میکرد 😐میدید بهشون رسیدگی میکنم دور از چشم من می‌رفت تیکه تیکشون میکرد یعنی از ریشه در میورد به قطعا ریز تبدیشون میکرد

حسادت تو حیوانات موج میزنه

کلا وقتی میاد بغلم فقط باید اونو ناز کنم اجازه ندارم کار دیگه ای انجام بدم😂😂😂

دقیقا منم،حتی موقع ظرف شستن منو میزنه فکر میکنه دارم اونارو ناز میکنم 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز