2821
2789
عنوان

کامم سوخته😭

107 بازدید | 8 پست

بچها امروز صب دانشگا داشتم انقد کشش دادم دیرم شد همزمان مامانمم گفته بودم واسم کو کو درس کنه سریع یکی انداختم دهنم خیلیی داغ بود صب متوجه شدم یکم داره میسوزه و سوخته ولی گفتم شاید مث بقیه موقه ها ی ذره حساس شده و خودش بعد چن روز خوب میشه ولی الان ک میخاستم ناهار بخورم دیدم خیلیی اذیتم میکنه رفتم نگا کردم دیدم اون قسمت ب طرز وحشتناکی قرمزززز شده تا حالا اینجوری نشدم. شکلشو بخام بگم شبیه آبسه س ولی خب آبسه نیس ..چیزیم میخورم درد میگیره. چیکار کنم تروخدا ی راهکار بدین😥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیجوری خالی؟۲ دیقه بمونه خوبه؟چن بار انجامش بدم

اره ...همینطوری خالی...دو سه بار تا شب تکرار کن...۵ دقیقه هم نگه دار تو دهنت....زود اثر میکنه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
برای منم پیش اومده زود خوب میشه

اخه این خیلی بده .من خودمم زیاد کامم سوخته ولی اصن کامم تغییری نمیکرد ولی این لنتی ورم کرده قرمزززز. ینی عین خون میمونه یلحظه ترسیدم.خیلی اذیتم..دیگ غلط کنم چیزیو داغ بخورم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792