2777
2789
عنوان

گ ش ا د ی و ا ژ بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟پس چرا خانمایی که سزارین شدن میگن مشکلی نداریم؟

خب خیلیا از خانمای طبیعی هم میگن مشکلی نداریم.

استثنا همه جا هست

زایمان طبیعی رو شکل ظاهری واژن تاثیر داره چون برش خورده و...

اما عضلات داخلی واژن تو سزارینی ها هم شل میشه چون از 30هفته بدن هورمون ریلکسیشن یا شل کننده ترشح میکنه تا عضلاتو شل کنه تا زایمان صورت بگیرع در اینده...

از طرفی جنین هم فشار میاره

شکل داخلی واژن چین دار مثل دامن پلیسه ، موقع خروج جنین چینا باز میشه و بعدش دوباره جمع میشه 

خلاصه ورزش کگل تاثیر عالی چ طبیعی چ سزارین شذه باشین

شلی ک تو بارداری اتفاق افتاده جمع میکنه

پس چرا من عمل کردم ۵۰ میلیونم شد بهترین دکتر باز همونه ک‌هممون یعنی پوستم‌نازک شد تو‌رابطع پاره شد . ...

خیلی ببخشید وقتی هیچ تغییری حس نمیکنی آلت همسرت یعنی کوچیک. شما نرمال هستی

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

عملش سخت نبود من بعد زایمان خواستم عمل کنم چون افتادگی مثانه داشتم دکتر گفت باید بری اتاق عمل با بیه ...

افتادگی مثانه خودش ی عمل سنگینیه

ن زیاد سخت نبود. من. ترمیم واژن و لابیا با هم داشتم 

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

پس چرا من عمل کردم ۵۰ میلیونم شد بهترین دکتر باز همونه ک‌هممون یعنی پوستم‌نازک شد تو‌رابطع پاره شد . ...

من نزدیک ۳ و نیم سال پیش

ترمیم واژن. لابیا و خودم خیلی تاکید کردم قشنگ تنگ کنه 

و ب همراه چربی زدم.  خیلی راضی ام. بگم از زمان مجردیمم بهتر شده