2777
2789

بله خیانته و پسره هم عاشق نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از پسره نیستا ، دختر به شدت احمق و کودنه این تا اخر عمرش با این تفکر فقط لای لاشیا وول میخوره و حقشم هست

من موندم یه سریا تو سرشون جای عقل چیه ؟؟؟؟

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

مشکل از پسره نیستا ، دختر به شدت احمق و کودنه این تا اخر عمرش با این تفکر فقط لای لاشیا وول میخوره و ...

نمیدونم والا😐 تازه فکرکن طرف از این دخترا هم باشه ک با بیشتر پسرا بوده و خونه  دوست پسرش هم بره

نمیدونم والا😐 تازه فکرکن طرف از این دخترا هم باشه ک با بیشتر پسرا بوده و خونه دوست پسرش هم بره

خب پس اون مشکل داره خودش 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

دوست پسرته نسبت به تو مسئول نیس تو هم نسبت ب اون مسئول نیستی شوهرت نیس پس اگه با یکی دیگه باشه اسمش ...

مسئوله عزیزم همون جور که من مسئولم‌ به شما احترام بذارم ( چون دارم ارتباط برقرار میکنم) 

https://t.me/lmn0p0_0 

بله خیانت هست 

و اینکه دروازه قلب مذکر ها همیشه به روی هر مونثی بازه مگر اونکه بغل دستشون هست 

اینقدر از مردا بدم میاد کاش میشد کله همه شون را کند عوضی های مزخرف را

هرکی هم دوست داشت ریپ بزنه من که جواب نمیدم نظرم همینه عوض هم نمیشه 

خب پس اون مشکل داره خودش

نمیدونم با چه هدفی همچین دخترایی هستن ک فکر هم میکنن پسره عاشقشونه خب اگر عاشق بود پسره یا قصدش جدی بود ک به دختر دیگه ای نباید فکرمیکرد ن؟ حالا طرف هزاری هم جلو این دوست دخترش قربون صدقه اش هم بره ولی مشخصه ک فقط میخواد ازش استفاده کنه همینطور از دخترای دیگه 

مسئوله عزیزم همون جور که من مسئولم‌ به شما احترام بذارم ( چون دارم ارتباط برقرار میکنم)

درسته عزیزم ولی این قضیش فرق داره اگه میخواد مسئولیتت رو قبول کنه باهات ازدواج میکنه انشاالله