2789
عنوان

کمک فوری 🙏🏽😭

114 بازدید | 6 پست

خانوما سلام من یه دختر ۲۵ ساله ام که سابقه تنش و استرس و از دست داد عزیز و یه عشق نافرجامو توی ۲۰ روز داشتم افسردگی شدید گرفتم و ۲ سال خودمو تو اتاقم حبس کردم الان از مظر ظاهری روپام ولی بدنم نه ۳ ماهه زندگی ندارم ازین فوق تخصص به اون فوق تخصص همشونم میگن سالمی از اعصابمه حس گرفتگی و گاهی دردای خفیف تو سر دارم یه لحظه تو شقیه هامه بعد میره کف سرم بعد استخون ابرو و حدقه ی چشمام بعد پشت سرم مسکن میخورم خوب میشم ولی همیشه هست 

معده و روده ی خوبی ام ندارم سندرم رودی تحریک پذیر دارمو و زخم معده و رفلاکس معده  و تهوع و همینطور کیست تخمدان رفتم متخصص مغز و اعصاب معاینه کرد گفت سرت پاکه پاکه چون وسواس مریضی ام گرفتم همش میگم نکنه توموره یا ام اس گفتم تورو خدا ام آر آی بنویس گفت بچه پاشو برو بیرون من مریض توموری یا ام اسی بیاد از تو چشاش میفهمم تو از اعصابته گفتم شاید سینوزینه رفتم متخصص گوش حلق و بینی چون الان یکمم حس منگی دارم گفتش سالمی مایه میانی گوشتم سالمه خداروشکر 

۴ بار چشم پزشک رفتم گفتن سالمی فقط خشکی چشم داری که اشک مصنوعی داد متخصص زنان هم دارو داد برای کیست آزمایش خون هم دادم همه چی نرمال و خوب تیروئیدمم اوکی بودش پس من چمه؟😭 خواب و خوراک ندارم ۳ ماهه دیگه میخوام خودکشی کنم😭 حتی بردنم برام سرکتاب قرآنی باز کردن گفتن دعا برام گرفتن باطل السحر داد ولی هیچی به هیچی درداش یهو میزنه به فکم یهو پای سمت چپم غش میره همه دکترا میگن اعصابته دکتر اعصاب روانم میرم دارو داد چون پنیک میشم و وسواس مریضی دارم تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه که میتونه کمکم کنه بگه تا عمر دارم دعاش میکنم😭🙏🏽 

شدم مسخره ی عالم و آدم تورو مقدساتتون راهنماییم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزيزم اينكه صد درصد مشخصه مال اعصابتهداروي اعصابم اينجوريه كه چند ماه بايد بخوري كه اثر بذارهيكم صبر ...

به خدا اسیر شدم خواب و خوراک ندارم😭 داروهای اعصابو نمیخورم دکتر معده گفت به معده ی تو نمیسازن