2777
2789

من باردارم هفته ۳۳بارداری هستم میخواستم اگه تجربه ای از زایمان طبیعی دارید یا اینکه چه ورزش هایی رو شروع کنم هفته آخر چیا بخورم رو بهم بگید ممنون

ورزش ها رو بزن گوگل حتما انجام بده..عضله های لگن رو تقویت گن..تمرین دم و بازم انجام بده..پیاده روی حتما انجام بده

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۴۰روزه پریود نشدم چکارکنم

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

من دو تا طبیعی انجام دادم پیاده روی زیاد بکن تکنیک های تنفس رو حتما و حتما خوب یاد بگیر و تمرین کن حتا روز زایمان رو کاغذ بنویس با خودت ببر 

به سلامتی فارغ بشی 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

شما علائم بارداریتون چی بود؟

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

ورزش ها رو بزن گوگل حتما انجام بده..عضله های لگن رو تقویت گن..تمرین دم و بازم انجام بده..پیاده روی ح ...

روزای اخر غذاهای نرم بخور که دچار یبوست نشی اب هم زیاد بخور

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

از هفته ۳۸مدام پیاده روی یکساعت صب یکساعت عصر

از هفته ۳۸ مرتب شیره کنجد و شیره انگور را مخلوط کن و بخور

از عطاری تخم بزرک و کتان بگیر اسیاب کن بریز تو ابجوش با شیره انگور بخور

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

از هفته ۳۸مدام پیاده روی یکساعت صب یکساعت عصراز هفته ۳۸ مرتب شیره کنجد و شیره انگور را مخلوط کن و بخ ...

عزیزم اینا گرمی هستن خدانکرده بچه زردی میگیره اینایی که گفتی از ماه چهارم میخورن برای رشد ذهن بچه وخود بچه خوبه

من دو تا طبیعی انجام دادم پیاده روی زیاد بکن تکنیک های تنفس رو حتما و حتما خوب یاد بگیر و تمرین کن ح ...

مرسی عزیزم 

شما وقت دارید تکنیک تنفس رو بهم بگید؟

حامله نیستی

چیکار کنم پریود بشم 🤣بخدا دیونه شدم