فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان کدوم رو بخرم 142 بازدید | 14 پست ک ب رنگ پوستم بیاداینهمه عکس گذاشتم نظر بدید مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/08/22 | 12:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
violet_66 عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 251 دوست عزیزم همشون خوشگله اما اونی رو بگیر که به رنگ پوستت بیاد و بتونی با اکثر لباس یا مانتو هات بپوشی ، اکه پوستت سبزه ایه یه رنگ تیره رو انتخاب کن که صورتت رو روشن بندازه
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 دوست عزیزم همشون خوشگله اما اونی رو بگیر که به رنگ پوستت بیاد و بتونی با اکثر لباس یا مانتو هات بپوش ... بله پوستم سبزه اس مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 آخری 😍 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3746 همشون خیلی نازن من بودم همه رو میخریدم تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 همشون خیلی نازن من بودم همه رو میخریدم والا گول یکیشو فقط دارم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 همشون خیلی نازن من بودم همه رو میخریدم پول مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3746 والا گول یکیشو فقط دارم اون اخریه ب رنگ پوستت هم میاد تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5917 سومی دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 سومی مرسی مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 اون اخریه ب رنگ پوستت هم میاد مرسی🌹 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
00broken00 عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 5704 دومی یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 دومی 🌹🌹😍 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)