2777
2789
عنوان

برای ازدواجم باهاش دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست
هر طور خودت صلاح میدونیولی چرا باباش قبلش واسش خونه نخریده بعد بیان خواستگاری؟چرا قبلش شغلشو تغییر ن ...

چون تازه یه ساله سربازیش تموم شده تازه هم افتاده پی زن گرفتن اخه سنی هم نداره چون

........

اره خب اینم واقعا کاریه و خوب ولی خانوادم یه‌جوووووری میگن باید با همه‌چیزش بسازی من دارم برا خودم د ...

نه عزیزم مطمئن باش کیس خوبیه بعدشم عشق تو همین ساختن باهاش مشخص میشه 

خانواده هم همیشه نگران هستن در همه حال چون دوستت دارن ولی بهشون اطمینان بده که اهل پیشرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجع ب کارش نمیدونمولی اگه پدر مادر بخوان برا بچشون خونه بدن قبل ازدواج میدناین قول و قرارا برا گرفت ...

اخه سنی نداره پسره تازه هم افتاده دنبال زن گرفتن ما هم مهلت دادیم بهشون ینی همش کشکه؟

........

چون تازه یه ساله سربازیش تموم شده تازه هم افتاده پی زن گرفتن اخه سنی هم نداره چون

خب اگه سنی نداره یکم دیرتر ازدواج بکنه!

یه پسر مسئولیت پذیر اول شرایطش رو اوکی میکنه بعد دختر مردم رو میاره وسط زندگیش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
آفرین دقیقا ریسکه ممکنه هم واقعا بخرن ولی همون قدرم احتمال داره انجام ندن😐

جواب سوالت پیش خودته

چقدر خونه و پول برات اهمیت داره؟

چون بعضی دخترا هستن میگن ما پاکی پسر نمیدونم خانواده دار بودنش بیشتر برامون مهمه

اگه اینجوری جواب مثبت بده

ولی اگه مثل من برات مهمه بعد عروسی سختی نکشی جواب رد بده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آفرین دقیقا ریسکه ممکنه هم واقعا بخرن ولی همون قدرم احتمال داره انجام ندن😐

قراره تا قبل عقد همه‌چیز مشخص بشه ولی کاش قبل نامزدی همه‌چیز معلوم میشد الکی نامزد نکنم والا رو خونه گرفتن خیییییلی مطمئن حرف میزنن و میگن ما نمیخوایم تنها پسرمون اجاره نشین بشه و......

........

جواب سوالت پیش خودتهچقدر خونه و پول برات اهمیت داره؟چون بعضی دخترا هستن میگن ما پاکی پسر نمیدونم خان ...

پاکی و اخلاقیات سر جاش مادیات هم سر جاش

قراره تا قبل عقد همه‌چیز مشخص بشه ولی کاش قبل نامزدی همه‌چیز معلوم میشد الکی نامزد نکنم والا رو خونه ...

آفرین تا خونه اوکی نشده عقد نکن👍🏻

مهریه هم خونه رو بگیر

خب اگه سنی نداره یکم دیرتر ازدواج بکنه!یه پسر مسئولیت پذیر اول شرایطش رو اوکی میکنه بعد دختر مردم رو ...

اونم خودش میگه من میتونم صبر کنم تا چن سال دیگه ولی در صورتی که نامزد کنیم که من بدونم تورو نمیدن به کس دیگه 

........

قراره تا قبل عقد همه‌چیز مشخص بشه ولی کاش قبل نامزدی همه‌چیز معلوم میشد الکی نامزد نکنم والا رو خونه ...

خب چرا نمیگیرن براش

سریع جواب بله نده

نیازی نیس الان سریع نامزد بشین

بذار ی سری چیزا مشخص بشن بعد

نگران نباش پسره دوستت داشته باشه تلاش میکنه برات

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اونم خودش میگه من میتونم صبر کنم تا چن سال دیگه ولی در صورتی که نامزد کنیم که من بدونم تورو نمیدن به ...

یه وقت اذیت نشه😐😂

اون شرایطش مهیا نیست بعد خودشم شرط میذاره😅

جواب سوالت پیش خودتهچقدر خونه و پول برات اهمیت داره؟چون بعضی دخترا هستن میگن ما پاکی پسر نمیدونم خان ...

برام پول نه مهمه نه بی اهمیت از طرفی میدونم با قبول کردنش شاید سختی بکشم ولی قدرت رد کردنش رو هم ندارم چون دوسش دارم :) من چه غلطی بکنممممممم

........

برام پول نه مهمه نه بی اهمیت از طرفی میدونم با قبول کردنش شاید سختی بکشم ولی قدرت رد کردنش رو هم ندا ...

پس نامزد کن

برام پول نه مهمه نه بی اهمیت از طرفی میدونم با قبول کردنش شاید سختی بکشم ولی قدرت رد کردنش رو هم ندا ...

همین که احساساتی شدی کار رو خراب میکنه

اون ولی داره کاملا حساب شده و منطقی میاد جلو و میتونه از احساساتی بودنت سوء استفاده کنه

همین که احساساتی شدی کار رو خراب میکنهاون ولی داره کاملا حساب شده و منطقی میاد جلو و میتونه از احساس ...

نه اصلاااااااا ب اون نشون ندادم که حتی یکم بهش علاقه دارم

........