خدای من خدای قشنگم
میدونم صدامو میشنوی
میدونم دستت همیشه روی سرم بوده همیشه مراقب بودی اشتباهاتم بیش از حد نشه که قابل جبران نباشه
خیلی دلم شکست خیلی غرورم شکست خیلی
بهم کمک کن تو که میدونی من اگه عاشق بشم چشمم هیچی نمیبنه غرورمو میذارم زیر پا بهم کمک کن خیلی موفقم کن یه کاری کن به هیچ کس وابسته نشم به هیچکس احتیاج نداشته باشم
کمکم کن این بار درس بگیرم از این رابطه
دیگه به کسی که بهم اهمیت نمیده اهمیت ندم
کسی که رفت دنبالش نکنم غرورمو زیر پا نزارم
خدا جونم دورت بگردم من خیلی خستم از دوست داشته نشدن بهم کمک کن اونقدر خودمو دوست داشته باشم اعتماد به نفس و عزت نفس بگیرم که دیگه مهم نباشه کی دوستم داره و کی دوست نداره
دلم میخواد برسم به آرزوهام بهم قدرت تلاش کردن بده بهم صبر بده تا زمانشون میرسه صبر کنم و ادامه بدم
و در آخر ازت میخوام کسی که همراه و همدم و شریک و رفیق زندگی من نیست مهرش رو به دلم نندازی
من اون پسره رو نمیبخشمش خیلی دلمو شکست غرورمو شکست اگه آدم خوبی بود غرورمو اینطوری نمیشکست این مدلی بی اهمیتی نمیکرد شاید ببخشیم ولی الان دیگه خیلی دلم شکسته شاید در آینده وقتی رسیدم به هر چی که میخوام شاید اگه اونقدر رفتم بالا که دیگ نبینمش ببخشم ولی الان خیلی قلبم درد میکنه خیلی
میگن این دنیا کارما داره نمیدونم چی تقاص داره زمین گرده نمیدونم چقدر درسته من هیچ وقت بد کسی رو نمیخوام همیشه گفتم قلبم از کینه پاک بشه این دفه فقط یه چیزی میگم میخوام حالمو درک کنه علاوه بر قلبش غرورش ام بشکنه تو زمانی که پاک ترین احساسات رو داره زمانی که رابطه جدی میخواد زمانی که از دختر بازی خسته شده زمانی که تنهاست دلش میخواد یه نفر دوسش داشته باشه ترک بشه من خیلی تنها بودم از تنهاییم سواستفاده کرد منم چون دوسش داشتم گفتم زمان بدم شاید اونم واقعی باشه حرفاش و حسش نمیدونم چی عوض شد دلش سوخت واسم که نخواست ادامه بده تو خواستی به آدم اشتباه از زندگیم بره خواستی من درس بگیرم ولی هر چی بود شکست قلب و غرورم جوری شکسته که خورده هاش داره نفسمو بند میاره
خدایا توروخدا جبران کن واسم امیدم فقط به توعه
کاری کن اونقدر موفق بشم اونقدر هر جا رفت عکس من و موفقیت منو ببینه که اینجوری نادیده گرفتنش آتیشم نزه
میگذره خوب میشم تحمل میکنم