دخترم سرماخورده بود ولی خ نق میزد ولی حالش خوب بود پریشب بردم دکتر گفت ویروسه واز طرفی دوتا دندونش داره درمیاد ی قطره پلارژین داد ی پاراکید ازهمون شب اومدیم تب کرده پایین میاد دوباره میره بالا میگم نباید انتی بیوتیک میداد همش سرفش خلطیه ابریزش سبز حالا از دندون یا ویروس مثلا پیش فوق تخصص بردم
دوباره ببرمش پیش دکتر دیگه
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ماه پیش دخترم تب خفیف داشت تا گفتم دندون دکتره فقط منو نزد فوق تخصص عفونی کودکانم هستگفت خانوم شما ن ...
این دکترام خودشون توتشخیص خودشون موندن هرکدوم ی تزی میدن
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی