2777
2789
عنوان

درد زایمان😓

333 بازدید | 16 پست
هفته چهلم از دیروز ظهر یه دردای خفیفی داشتم زیردلم.از دیشب شروع شد هی ول میکرد هی دوباره شروع میکرد درحد شیش هفت ثانیه..😞اخرشبی فاصله بینشو حساب میکردم دقیق دقیق نبودن یبار بینش پنج دقیقه بود یبارمیشد شیش دقیقه یبار ده دقیقه...هنوزم هستش و هی میره هی میاد...بیشترم نمیشه کلافم کرده😭صبحم رفتم پیاده روی فایده نداره همش تاهمین حدونده بیشترم نمیشه ک برم بیمارستان..چیکارکنم که نتیجه بده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم ولی چند روز پیش یه دختر همسن و سالم خاطره زایمانشو که طبیعی بود رو برامون تعریف میکرد میگفت شکممو میچرخوندم نمیدونم چطوری بهت بگم فکر کنم همون قر دادن شکم باشه میگفت خسته که میشدم مینشستم اینکارا رو میکرد تا دهانه رحمش باز بشه.گفتم شاید بدردتون بخوره این روش میدونم دریغ نکنم.پیشاپیش مبارک باشه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
چقدر بخورم؟؟گرمی داره بدنیست واسه بچه

نه گلم خوبه .. عزیزم خودم دوبار میرم زایشگاه برمیگردوننم میگن دردات خفیف هست برو اویشن بخور و زیر دوش اب گرم ک درد زایمانت شروع شه . تا اومدم اینکارو کردم دردام شروووووع . بدو برو زایشگاه 😅

دیشب اصلا خواب نرفتم..الان دوروزه هروقتم ازخواب پامیشم یه چیز گرم ازم میاد..امروزم همینطورشد.

شاید کیسه آبت داره پاره میشه   اون آبم فک کنم از کیسه آبت باشه   

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊
دیشب اصلا خواب نرفتم..الان دوروزه هروقتم ازخواب پامیشم یه چیز گرم ازم میاد..امروزم همینطورشد.

شاید کیسه آبت داره پاره میشه   اون آبم فک کنم از کیسه آبت باشه   

من و عشق جانم 💑 منتظر اومدن یه کوچولو تو زندگیمون هستیم 😉 لطفا واسه اومدنش یه دونه صلوات میفرستید؟؟  ممنونم دوستم 😊