2777
2789
عنوان

عقده تا کجا😐😂

140 بازدید | 7 پست

واقعا اینجا جای عجیبی هست روی اصلی آدمها رو میشه در دنیای مجازی دید . 

بعضی ها طوری با حرص و نفرت و غضب نظر میدن و توهین میکنن و تحقیر که انگار با اون شخص خصومت چندساله دارن ؛ حالا چرا؟! چون شاید اون شخص موقعیت خوبی داره ؛ زندگی خوبی داره؛ یا هرچیز خوبی که بقیه ندارن .

اینجا کافیه بیای از خودت خوب بگی و تعریف کنی بگی خیلی زیبام و دافم و فلان بعد عکس بذاری حتی اگر تو عمرشون آدم به این زیبایی ندیده باشن طوری رفتار میکنن انگار هیچی نیستی 

ولی اگر بیای خودتو بکوبید بکی خیلی زشتم و اگر زشت هم باشی مدام تعریف میکنن .

فقط موندم همسر و خانواده بعضی از کاربر ها چطوری میتونن کنارشون زندگی کنن🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح یکی نوشته بود برادرم فوت شد و من خودکشی کردم و دیگه دنیا تموم و من ناامیدم و ...

منم از تجربیات فوتومادرم و اینکه من اونموقع اینجور کردم اونجور کردم گفتم و اینکه ما هم قراره بریم اونور پس نباید زیاد بی تابی کرد و فلان گفتم

کلی بهم بد گفت ک تو چرا ب منی ک داغ دارم داری پز میدی ک فلان کارو تو ختم مامانت کردی اروم شدی😳🙄

خب مگه تاپیک نمیزنن ک آدم راهکار بده؟

مگه مشکلات نمیگن و ما آرومشون کنیم؟

پس بگیم برو خودکشی کن بمیر؟؟؟؟؟؟؟

چشونه بعضیا واقعا😁

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
درسته ولی بعضیا اینجا قصدشون پز دادنه

به فرض که باشه ... باقی چرا خودشون میگیرن مگه چیزی از بقیه کم میشه 

اینجا همه چیزو به خودشون میگیرن 

دیروز یه تاپییک زدم شرایط زندگیم رو کامل توضیح دادم ؛ ولی ذره ای از خودم تعریف نکردم که اگر میکردم حتما بمباران میشد تاپیکم.  

احساس میکنن هرکسی اینجا یه چیزی میگه باید شاخشو بشکنن😂

صبح یکی نوشته بود برادرم فوت شد و من خودکشی کردم و دیگه دنیا تموم و من ناامیدم و ...منم از تجربیات ف ...

عزیزم خدا مادرتون رو بیامرزه 🥲

میگم که بعضی سر تا پا عقده هستن دست خودشونم نیست یا زندگی خوبی نداشتن یا ذات درستی درستی ندارن 

تاپییک قبلم رو بخون به خصوص از صفحه ۷ به بعد ... 

عزیزم خدا مادرتون رو بیامرزه 🥲میگم که بعضی سر تا پا عقده هستن دست خودشونم نیست یا زندگی خوبی نداشتن ...

دیدم

واااای من🤣🤪😜😂

سکوت کن 

مثل من سکوت کن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
دیدمواااای من🤣🤪😜😂سکوت کن مثل من سکوت کن

گیر داده بودن تو مغروی 😂 من نه ذره ای از خودم تعریف کردم نه چیزی که اگر میگفتم فشار بیشتری میومد بهشون 

ولی چووووون بخاطر اعتیاد و دختر بازی و تجاوز و این چیزا گفتم سطح پایین به بعضی دوستان که اینکاره هستن برخورده بود 

میگفتن همسرت دهن لقه😐خب وقتی من راجب کسی سوال میکنم توضیح میده برام اونم سوال کنه من توضیح میدم 

عجیبن واقعا