2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز دلم انشالله بارداری ممکنه خیلی از بیبی چک‌ها نشون ندن که بارداری علائم داری؟

همین سر درد 

سوزش معده و کسلی زیاد اینا 

نمیدونم‌اینا علائمش باشه یا ن 

خیلی استرس دارم میخام برم ازمایش بدم🥲

همین سر درد سوزش معده و کسلی زیاد اینا نمیدونم‌اینا علائمش باشه یا ن خیلی استرس دارم میخام برم ازمای ...

ببینن من اقدامی‌ام خوب ۱۰ روز مونده به موعدم اومدم یه تست بیبی چک دادم چرا چون خون دیده بودم عذر می‌خوام بعد رابطه بیبی چک هم برای مثلاً دو ساعت هاله انداخت

مثلاً من علائم داشتم مثل گشنگی مثل تشنگی مثل ا درد زیر دلم درد می‌کرد کمردرد داشتم هر از گاهی هم تهوع داشتم ولی زیر دل دردو خیلی داشتم ولی زن داداشم اینجوری نیست زن داداشم اصلاً متوجه نمی‌شه کی بارداره مگر اینکه آزمایش بده به خاطر همین تو برو آزمایش بده ببین چی به خیالت راحت باشه انشالله به حق اربابم حسین یه نینی تو دلته

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

چند ماه اقدامی؟ ماهای اول پریودی نامنظم میشه و این نشانه این که رحم داره شرایط جدید را تجربه میکنه من ماه اول اقدامم ۱۲روز تاخیر داشتم

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

ببینن من اقدامی‌ام خوب ۱۰ روز مونده به موعدم اومدم یه تست بیبی چک دادم چرا چون خون دیده بودم عذر می‌ ...

مرسیییییی خیلی ممنون از دعای خوبت 

چشام اشکی شد😭💗

انشالااااا 

حتمن بعدازظهر میرم آزمایش میدم راحت شم از این استرسه💗

چند ماه اقدامی؟ ماهای اول پریودی نامنظم میشه و این نشانه این که رحم داره شرایط جدید را تجربه میکنه م ...

اولین ماهمه 

یه قرصایی مصرف میکردم به طول ۶ ماه 

بعد دکتر گف بعد از این اقدام کن 🥲

مرسیییییی خیلی ممنون از دعای خوبت چشام اشکی شد😭💗انشالااااا حتمن بعدازظهر میرم آزمایش میدم راحت شم ...

ای دورت بگردم 

ان شاالله هرچی صلاحته پیش بیاد واست نفسم 

حتما رفتی ازمایش دادی تگم کن دعات میکنم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز