2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکتون

34 بازدید | 4 پست

@tani1998  

سلام عزیزم

قدم نو رسیده مبارک

می‌دونم الان خسته ای و دلت از دست همسر جان شکسته

ولی یه پیامی دیدم گفتم حتما باهاش حرف بزنم

گفته بودی که اگه کسی درک داشته باشه نیاز ندارد که باهاش حرف بزنی خودش می‌فهمه(یه همچین چیزی گفته بودین)

نه گلم این حرفت اشتباهه درسته بعضی مردا هم تربیت هم درکش خیلی خوب و بالاس و خودشون میفهمن چیکار باید کرد و در مقابل خستگی یه خانوم بچه دار چه رفتاری داشته باشن

ولییی اکثر مردا نمیدونن یعنی از بس گرفتار کارشون هستن دیگه نمیتونن بفهمن که چکار باید کرد نیاز دارن در قالب یه گفتگوی عاشقانه یا نهایتا محترمانه بهشون گوشزد کنین که چه رفتاری دوست دارین باهاتون بشه

مثلاً بهش بگو عزیزم انقد امروز دلم میخواست یه حموم درست حسابی برم این فسقلی نذاشت گفتم شب که شما اومدی برم(یا هرجور میبینی رام میشه)

بعدم گفتی دلم میسوزه خسته اس

درسته خسته اس ولی یکساعت که استراحت کرد بچه رو بده بغلش مخصوصا وقتی آرومه بچتون تا کم کم عادت کنه و خودش بیاد بگیره بچه رو...

سلام ب شما عزیزم متشکر 

بله دقیقا همینطوره . نحوه بیان و طرز برخورد مهمه . الان خداروشکر بهم‌پیام دادیم و گفتم از مشکلات و حجم مشغله ها . گف شبا هرجور شده بچه رو نگه میدارم تو در طی روز ب استراحتت برس ب خورد و خوراکت ب خودت . بعد ک شب من بچه رو نگه میدارم شام بیشتر بذار واس ناهارتونم باشه . کارای خونم تقسیم کن توی یه روز انجام نده خودمم کمکت میکنم

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

سلام ب شما عزیزم متشکر بله دقیقا همینطوره . نحوه بیان و طرز برخورد مهمه . الان خداروشکر بهم‌پیام داد ...

خدا خیرش بده که درک کرد

چند وقته ازدواج کردی؟

من دو سال اول ازدواج خیلی مشکلات داشتم ولی از اون به بعد بلد شدم 

خیلی کتاب بخون

کلاس آنلاین شرکت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرش بده که درک کردچند وقته ازدواج کردی؟من دو سال اول ازدواج خیلی مشکلات داشتم ولی از اون به بعد ...

درک کرد چون اسم پرستار و پول اومد 🙄😂 

۵ ساله ازدواج کردیم . من تا الان هزاران مشکلو داشتم واقعا ک فقط خدا حلش کرده وگرن من ادم تحمل و حلال مشکلات نبودم

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار