2777
2789
عنوان

چه خوبه که عضو اینجا شدم

53 بازدید | 2 پست

خوب من الان چند وقتیه حس میکنم حالم خوب نیست وافسرده شدم هر کاری هم بگین برای بهتر شدن حالم کردم از نمازو دعا خوندن بگیر تا خرید کردن و تفریح با دوستان ورقص ،آرایش ،مدیتیشن و...غیره وغیره ولی حالم بهتر نشد که نشد ..

امروز صبح  دیگه حالم به قدری بد بود که حس کردم کل بدنم فلج شده وقدرت هیچ کاری رو ندارم ناامید نشدم وشروع کردم به  سرگرم کردن خودم، برای خلاص شدن از افکار مزاحم ،ولی تاثیر زیادی نداشت بعد گفتم بیام نی نی سایت دردودل کنم شاید حالم بهتر شه  با اینکه کسی تو تاپیکم شرکت نکرده بود و تقریبا داشتم با خودم حرف میزدم در کمال تعجب متوجه شدم حین نوشتن افکارم، حالم داره بهتر میشه و دیگه از سستی وکرختی چند دقیقه قبل خبری نیست . افکار مزاحمم به یکباره ناپدید شدن مثل یه معجزه در عرض چند دقیقه افکار مزاحم  رفتن جاشونو به حسای خوب دادن ...

اینجا بود که پی به معجزه نوشتن بردم ودر یک آن تصمیم گرفتم هرروز بیام اینجا وافکار منفی رو بنویسم و خودمو تخلیه کنم ..

شما هم میتونید امتحان کنید

البته همیشه همیشه هم اینجوری نیست جانم، بعضی وقتا یه کامنتایی میان واست میذارن به غلط کردن بیوفتی که ...

بله ولی نی نی سایت اکثر اوقات به من کمک کرده و راه رو به من نشون داده همیشه سعی کردم به حرفای درستی که کاربرای اینجا میگن گوش کنم خیلی وقتا به کارم اومده وزندگیمو نجات داده و اینکه اینم بگم

ضرب المثل قدیمی که میگن خواننده باید عاقل باشه اینجا صدق می‌کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان