2777
2789
عنوان

تالاسمی

56 بازدید | 7 پست

من ازمایش قبل ازدواج دادم،همسرم تالاسمی مینور و من کم خون بودم قرص مصرف کردم کم خونیم بهتر شد،دیگه سخت نگرفتن و مجوز دادن،الان ممکنه بچه من دچار مشکل بشه یا من تالاسمی داشته باشم خودم خبر نداشته باشم

پدر و مادر من و کل خانوادم سابقه کم خونی ندارند

گلم شما کمخونی فقر اهن داری این اصلا یه چیز شایع هست تو خانما بچتون امکان داره مینور بشه امکانم داره ...

اخه یادمه اون زمان یه فاکتور یدونه کم بود از حد نرمال هی میگم من هم تالاسمی نباشم،مغزم قفله

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه ازمایش خونتو داری بفرست بهت بگم

ندارم فقط یادمه mcv من ۲۷ بود حد نرمال ۲۸ بقیه چیزای اوکی بود حتی ازمایش برای داییم فرستادم که پزشکه گقت اوکیه ولی اونی که تو بهداشت کار میکنه گیر داده دوباره ازمایش بدم ایم ذهنمو درگیر کرده،

ندارم فقط یادمه mcv من ۲۷ بود حد نرمال ۲۸ بقیه چیزای اوکی بود حتی ازمایش برای داییم فرستادم که پزشکه ...

گلم مرد مینور باشه از خانم دوباره ازمایش میگیرن

اگر شک داری برین چکاپ بدین. هر شش ماه که نرماله ادم ازمایش خون بده. چند وقته ندادی؟ 

گلم مرد مینور باشه از خانم دوباره ازمایش میگیرناگر شک داری برین چکاپ بدین. هر شش ماه که نرماله ادم ا ...

۴ ماهه ازمایش ندادم الانم بی بی چکم مثبت شد،هی نگرانم اعصابم خورده