2789
عنوان

من خیلی کندمم

73 بازدید | 6 پست

تو تست زنی انگار عقب ماندگی دارم برای یه تست اینقد میمونم که حتا خوابم میگیره واقعا نمیدونم چکار کنم  زود هم خسته میشم (البته اینو بگم بنا به شرایطی که دارم و کم خوابی واقعا انرژیم کم میشه)  شما در ساعت چنتا تست میزنید؟؟

راستی چی میخورد یا چی میکنید   خوابتون نگیره یا اینکه سر حال باشید؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

به خاطر اینکه دانشت کمه 

اگه بلد باشی سریع میتونی جواب بدی

اگه مشکلت محاسباته که فقط باید تمرین کنی اونم بدون ماشین حساب

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

به خاطر اینکه دانشت کمه اگه بلد باشی سریع میتونی جواب بدیاگه مشکلت محاسباته که فقط باید تمرین کنی او ...

نه کلا من حتا تو خوندن هم کندم 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به خاطر اینکه دانشت کمه اگه بلد باشی سریع میتونی جواب بدیاگه مشکلت محاسباته که فقط باید تمرین کنی او ...

مثلا زیست میخوندم گاج خیلی گیج میشم گاهی چون سوالات زیست خیلی مبیچن

نه کلا من حتا تو خوندن هم کندم

خب سریع باش🤣

نه شوخی کردم هدف گذاری کن بگو مثلا از ۸ تا ۱۰ صبح من باید یه گفتار از زیستو بخونم و ۲۰ تست ازش رو بزنم 

خب سریع باش🤣نه شوخی کردم هدف گذاری کن بگو مثلا از ۸ تا ۱۰ صبح من باید یه گفتار از زیستو بخونم و ۲۰ ...

کاش فقد ۲۰ تست  میدونی که  بیشتر از این لازمه مشکل اصلی من نه  خوابیدن که منو بی حال کرده

کاش فقد ۲۰ تست میدونی که بیشتر از این لازمه مشکل اصلی من نه خوابیدن که منو بی حال کرده

۲۰ تا تست آموزشی منظورم بود بلافاصله بعد خوندن درس 

دیگه اگه هدف داشته باشی اینچیزا برات معنی نداره تایم خوابتو درست کن قهوه بخور