2777
2789
عنوان

طلسم دعا سحر

356 بازدید | 32 پست

سلام 

بچه ها من همسرم خیلییی عوض شده فقط میگه طلاق میگه جدا شیم ازت متنفرم بدم میاد و ... اونم کاملا بی دلیل و سر یه بحث های پیش پا افتاده 

دو سه جا سرکتاب بازکردن برام همشون گفتن که طلسم جدایی برامون نوشتن 

من اعتقاد زیادی ندارم اول از همه همه چیو سپردم به خدا گفتم اگه به صلاحمه جور بشه بتونم باطلش کنم 

یه آدم خوب که دوستم معرفی کرد ازشون خواستم برام باطل کنه و کارایی که باید انجام بدم با چیزایی که مینوسه رو برام ارسال کرده اما هنوز به دستم نرسیده 

من نماز اول وقت میخونم کلی نذر کردم که مشکلم حل بشه اول از همه امیدم به خداست فقط بخاطر زندگیم و بخاطر اینکه حتی یه درصد همچین چیزی وجود داشته باشه رفتم سراغ باطل کردن 

به نظرتون اون ها به دستم برسه انجام بدم چقد میکشه باطل بشه؟ من واقعا حالم خوب نیس ۲۳ روزه زندگیم رو هواست نامزدم هر روز داره بدتر از دیروز میشه خواهش میکنم اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید کمکم کنید😔

منی که ۴ساله زندگیم روهواس چی😭به منم گفتن هم خودم هم شوهرم طلسم داریم کارمون به جدایی میکشه شوهرم ۴ساله ازم سرده رابطه نداریم موادیه خیانت میکنه دوتابچه دارم طلاق نمی تونم بگیرم بچه هاروازم میگیرن😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی قرآن زیاد بخون جلو گیری می‌کنه از طلسم جادو

سوره بقره میزارم توی خونه با صدای زیاد میخونه

خودم چله برداشتم تا ۴۰ روز دعای توسل بخونم

آیت الکرسی زیاد میخونم 

زیارت عاشورا اینا میخونم

منی که ۴ساله زندگیم روهواس چی😭به منم گفتن هم خودم هم شوهرم طلسم داریم کارمون به جدایی میکشه شوهرم ۴ ...

طلسمتون رو باطل کن بعدش کمکش کن ترک کنه . به چیزای خوب فک کن که اتفاق بیفته من به انرژی حرف ها اعتقاد دارم از خدا کمک بخوا 

دست به هرکاری بگی زدم ولی بی فایده هست باورکن الان دارم گریه می کنم😭😭😭

درکت میکنم عزیزم منم ۲۳ روزه نه خواب دارم نه خوراک دارم از هم میپاشم اما توکل کردم به خدا انشالله مشکلم حل میشه مشکل شما هم حل میشه

شما پرسو جو کن برو دنبال یه آدم واقعا خوب بلکه بتونه برات باطل کنه 

درکت میکنم عزیزم منم ۲۳ روزه نه خواب دارم نه خوراک دارم از هم میپاشم اما توکل کردم به خدا انشالله مش ...

ازم چندماه پیش دومیلیون دویست گرفت طرف ولی کلکم زدالهی خداازش نگذره بعدش اعتراف کردگفت فکرکردی کارت درست کردم خداهم به دادم نمیرسه من غریبم تواین شهری که دارم زندگی می کنم بخدادیوونه شدم قرآن خوندن هم بلدنیستم😭😭😭😭😭😭

طلسمتون رو باطل کن بعدش کمکش کن ترک کنه . به چیزای خوب فک کن که اتفاق بیفته من به انرژی حرف ها اعتقا ...

خیلی کمک خواستم ولی انگارهیچکی منونگاه نمیکنه یعنی دیگه طوری شده ارزوی مرگ میکنم😭