2777
2789
عنوان

با شوهرم بدجور دعوامون شد

414 بازدید | 16 پست

دیروز دعوا مون شد و مقصر اون بود 

تو دو تا تاپیک قبلیم هست

حالا دیشب ساعت دوازده پیام داد شب خوش منم بعد ده دیقه گفتم شب بخیر همین البته بگم ساعت هشتم به یه بهانه زنگ زد

صبح بخیرم نگفتیم هیچ کدوم

به نظر شما عصر میخوام برم بیرون همینجور یه پیام بدم اطلاع بدم بعدا دستشو جلو نندازه بگه بهم نگفتی

هرچند اون بعد دعوا دیروز برگشت خونه شون به من اطلاع نداد همیشه پیام یا زنگ میداد میگفت خونم

ولی میخوام چون مقصره تو دعوا دست پیش نتدازه بگه تو به من اطلاع ندادی

اخلاقشو خودت بهتر میدونید عزیزم اگه دنبال بهانه میگرده و غر غر می‌کنه بفهمه سر و سنگین بگو میرم بیرون جایی کار دارم که مطلع باشه عزیزم 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که باید اطلاع بدی...پیامم نده زنگ‌بزن...این خودش میشه آشتی

من دنبال منت کشی نیستم چون بد دعوامون شد

به جهازم توهین کرد و تا معذرت خواهی نکنه نمیبخشم تازه من با کلی احترام گفتم ببین کارت اشتباهه و….برگشته میگه من همینم اخلاقم عوض نمیشه

من دنبال منت کشی نیستم چون بد دعوامون شدبه جهازم توهین کرد و تا معذرت خواهی نکنه نمیبخشم تازه من با ...

دیگه خود دانی.با این کارا عزیز که نمیشی هیچی بعد یه مدتی اصلا قهر و آشتیت براش مهم نیست.بعد میای میگی شوهرم سرد شد.انگار کلاس اوله که بچه میگه به کیفم توهین کرد.اصلا خداییش روتون میشه این حرفا رو میزنید.به جهازم توهین کرد باید معذرت بخواد.به هر حال زندگی خودته.موفق باشی

دیگه خود دانی.با این کارا عزیز که نمیشی هیچی بعد یه مدتی اصلا قهر و آشتیت براش مهم نیست.بعد میای میگ ...

عزیزم شما احتمالا سنتون کمه یا ازدواج نکردی 

اولا شوهر من برگشته میگه قهوه ساز خریدی میکم نه جزو ضروری جهاز نیست بگیرم بعدا خواستی خودمون میگیریم برگشته میگه ای کاش پس منم ظرف شویی نمیگرفتم 

حالا این به کنار یهو دیونه شد گفت ببین من برات عقد گرفتم ببین که برا زنش عقد میگیره باید بابات خرج میداد من دادم

بعد افتاد به مقایسه من و زن پسر عموش که اره هیچی طلا نخواسته 😐همه جهاز رو برده برا پسر عموم عروسیم گرفته …بعد دختره از این ترسیده پولداراس داشت اونو و منت کارایی که میکرد رو میزد تو چشمم یا برمیگرده میگه بابات چرا انقدر حقوق کم به شاگردش میده خوب لابد پدر من حقوق خود کمه بیشعور تو چرا باید بپرسی یا چیکار داری

به نظر تو با این توهین هایی که کرده برم منت بکشم؟من بچه نیستم و هیچ وقت سر هیچ چیز باهاش دعوا نکردم یا قهر الان که خیلی ناراحتم اونم انقدر مغروره نمیخواد معذرت خواهی کنه منم امروز میخوام برم بیرون بهش یه پیام میدم اطلاع میدم چون الان دنبال یع دعواس دست خودشو جلو بندازه معذرت خواهی نکنه اون هیچ وقت هیچ وقت حق نداره کاری که برا من کرده رو منتشو بزاره چون من زن شم نه غریبه

عزیزم شما احتمالا سنتون کمه یا ازدواج نکردی اولا شوهر من برگشته میگه قهوه ساز خریدی میکم نه جزو ضرور ...

من حداقل بیست سال ازت بزرگترم.کامنت من بمونه یادگار.دو سال دیگه ببین به حرفم رسیدی.این مکالمات بچه گانه اصلا در حد یه خانم متاهل نیست.هیچ جوره حق با تو نیست.الکی شلوغش نکن.شوهرت درست میگه اتفاقا.

همسرت خیلی سطح پایین برخورد کرده که اصلا دخالت میکنه چی خریدی چی نخریدی بعدم هر کی زندگیش و برنامه هاش فرق داره بگو حالا کسری حقوق شاگرد بابامو تو بده یه ظرفشویی واسه خونه خودش خریده بهش فشار اومده بعد برای حقوق یکی دیگه لارج بازی در میاره؟؟؟

من حداقل بیست سال ازت بزرگترم.کامنت من بمونه یادگار.دو سال دیگه ببین به حرفم رسیدی.این مکالمات بچه گ ...

شما بیست سال از من بزرگ تر همسرم کجاشو راست میگه؟

مثل اینکه شما خیلی خوشحال میشین همسرتون خانواده تو تحقیر بکنه یا کارایی که هر مردی وظیفشع موقع زن گرفتن انجام بده  بعد بگه فقط من بودم این کارا کردم مرد و چه به خاله زنک بازی

همسرت خیلی سطح پایین برخورد کرده که اصلا دخالت میکنه چی خریدی چی نخریدی بعدم هر کی زندگیش و برنامه ه ...

والا 

پدر من خودش تو سرما و گرما کار میکنه بمیرم الهی براش دستاش ترک ترکه برا روزی ۵۰۰هزار الهی من بمیرم 

بعد این میاد نظر میده 

تازه هیچ وقت یادم نمیره اولین بار تو جمع جلو خانواده خودش از پدرم پرسیدم بابام گفت انقدر بعد که بابام رفت من موندم و پدر و مادر خودش بعد گفت به پدرش چقدر کم به شاگردش میده من اون لحظه دوست داشتم بمیرم 

من به پدرم همیشه افتخار کردم و میکنم و خط قرمزمه

شما بیست سال از من بزرگ تر همسرم کجاشو راست میگه؟مثل اینکه شما خیلی خوشحال میشین همسرتون خانواده تو ...

باشه فقط زنا خاله زنکن😂خودت به خودت و همجنست توهین میکنی عجب.گفتم که موفق باشی.