سلام خانما من همسرم تا بعد از نیمه شب سر کار بوده و متاسفانه تا صبح خوابش نبرد الان تازه خوابش گرفته بنظرتون بیدارش کنم منو ببره دانشگاه ؟ساعت هشت تا یازده و نیم دانشگاه دارم بعد چون شهر دیگه ای هست مجبور میشه بمونه منتظرم تو ماشین تا بیام از یه طرف دیگه دوسه ساعت بعد اینکه از دانشگاه اومدیم باید بره سر کار این دو سه ساعت وقتش با نماز خواندن و ناهار خوردن پر میشه خونشون ظهر ها خیلی سروصدا هست و نمیشه خوابید حضور غیاب هم برا استادمون خیلی مهمه چکار کنم بیدارش کنم؟
دلم میسوزه براش
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
یه شهر دیگست منم تازه گواهینامه گرفتم همسرم اجازه نمیده تنها رانندگی کنم
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛