2777
2789
عنوان

کف پاهاشون مث کف دستاشوته

226 بازدید | 19 پست

خانواده شوهرمو میگم. هیلی صاف و همیشه تمیزه. حسودی می کنم. منم کف پام صافه ها ولی چطور اینقد تمیزه رو نمی دونم. این وقت شب ب چ چیزایی که فکر نمی کنم. 

بیا صفحه آخر تاپیک آخر کن پشمات می‌ریزه از اینکه به چیا فکر نمیکنم   

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟ کف پا خب تمیزه اگه رسیدگی کنی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

سنگ پا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

منم کف پاک همیشه تمیزه 

مهمترین دلیلش اینه که همیشه تو خونه صندل راحت پامه و گاها اگه یه کوچولو خشک بشه شب موقع خواب کرم میزنم 

اتفاقا زن داداشم هم همیشه میگه چرا کف پای تو اینقدر تمیز و قشنگه😁

خودش زورش میاد کرم بزنه به پاهاش

ی ترفند بگم 

من رفتنی شمال خیلی سرپا بودم ی کوچولو پام ترک خورده بود منم حساس 

هر شب موقعه خواب ی نایلون فریزر برمی‌داشتم اول ب پاهام وازلین قشنگ میزدم بعد با نایلون می‌بستم بعد جوراب خوب شده

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

یعنی چی؟ کف پا خب تمیزه اگه رسیدگی کنی

منم رسیدگی میکنم و خیلیی برام مهمه کف پام تمیز و خوشگل باشه. ولی اونا دیگه حتما خیبییلی رسیدگی میکنن. از اینکه می تونن اینقد رسیدگی کنن و وقتش رو دارن حسودیم میشه. من با دو تا بچه کوجیک نمیتونم اینقد به خودم برسم. 

می دونی حس خفگی میکنم هر وقت با جوراب بخوابم

دیگه اگه میخوای +ثدس شه مجبوری 😂

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

مگه سر پا باشیم باعث ترک پا میشه؟

نه منظورم زیاد راه رفتم تو مسافرت شمال ی کوچولو ترک شد 

منم کف پاک همیشه تمیزه مهمترین دلیلش اینه که همیشه تو خونه صندل راحت پامه و گاها اگه یه کوچولو خشک ب ...

من همیشه کرم میزنما. ولی همین کرم باعث میشه گرد و خاک هر جا باشه بچسبه به پام.